Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το θέατρο, μέσα από τα μάτια του ηθοποιού Γεράσιμου Γεννατά, στα παιδιά των ημερήσιων παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Πατρέων

Published

on

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξαν την περασμένη Δευτέρα, 17 Ιουλίου, οι υπεύθυνοι των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων του Δήμου Πατρέων στους μικρούς κατασκηνωτές των Ροϊτίκων.

Σ εκπαιδευτικό πρόγραμμα της κατασκήνωσης συμμετείχε ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς, ο οποίος μέσα από αυτοχεδιασμούς μετέφερε στα παιδιά την μαγεία του θεάτρου. Συζήτησε μαζί τους και για την εμπειρία του στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο, το θέατρο, και στο τέλος, φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Στην συνάντηση που ακολούθησε με τους υπεύθυνους των κατασκηνώσεων, στην οποία συμμετείχε ο Γιώργος Μαγιάκης, δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος του εκπαιδευτικού προγράμματος, η Αφροδίτη Βουτσινά, συντονίστρια της κατασκήνωσης στα Ροΐτικα καθώς και η προϊσταμένη των ΚΔΑΠ Βραχνεΐκων, Βάσω Νικολάου, ο Γεράσιμος Γεννατάς, τους συγχάρηκε, για την άρτια λειτουργία των κατασκηνώσεων και συνολικά την Δημοτική Αρχή, για την βούλησή της να δημιουργήσει και να λειτουργήσει έναν τέτοιο πολύτιμο θεσμό, δωρεάν για τα παιδιά.

 

Τον ηθοποιό συνόδεψε ο Δημήτρης Κυριαζόπουλος εκ μέρους του Συλλόγου Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Κρήνης και του Προέδρου του Συλλόγου, Κώστα Τζουραμάνη, στενού συνεργάτη του ηθοποιού στην Πάτρα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement