Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Κατέρρευσε τμήμα γέφυρας στα Μποζαΐτικα-Τουλάχιστον ένας νεκρός-Δέκα τραυματίες- Αγωνία για τα εγκλωβισμένα άτομα-ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Published

on

Τραγωδία στην οδό Διοδώρου, στα Μποζαΐτικα, καθώς  κατέρρευσε τμήμα γέφυρας της Περιμετρικής, στην οποία εκτελούνταν εργασίες ελεγχόμενης κατεδάφισης.

 

 

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τρία άτομα σε σοβαρή κατάσταση. Ο ένας έχει διασωληνωθεί και δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο συνολικός αριθμός των τραυματιών ανέρχεται σε 10!

Οι έρευνες συνεχίζονται καθώς υπάρχουν μαρτυρίες  πως στο σημείο βρίσκονταν περισσότερα άτομα. Έχει ζητηθεί και η συνδρομή βαρέων οχημάτων του Δήμου για την απομάκρυνση μπάζων, προκειμένου να διεκολυνθεί περισσότερο η έρευνα.

Με εντολή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ στην εφημερία εκτός του “Αγίου Ανδρέα” συμμετέχει και το νοσοκομείο του Ρίου για τη μεταφορά τραυματιών.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν δεκάδες πυροσβέστες, η 6η ΕΜΑΚ, ασθενοφόρα καθώς και μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας που προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας στους γύρω δρόμους.

Στον τόπο της τραγωδίας, έχουν μεταβεί ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και οι αντιπεριφερειάρχες Χαράλαμπος Μπονάνος και Τάκης Παπαδόπουλος,  οι βουλευτές Ιάσων Φωτήλας και Σία Αναγνωστοπούλου, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κώστας Σβόλης και Πέτρος Ψωμάς, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου κ.α

Μεγάλη ένταση με συγγενείς των αγνοουμένων, ενώ επεισόδιο σημειώθηκε και με μέλη του Εργατικού Κέντρου.

Σε σχέση με την κατάρρευση της υπό κατασκευήν γέφυρας της μεγάλης περιμετρικής Πατρών στα Μποζαΐτικα (Τόφαλος), η ΠΔΕ δεν έχει ανάμειξη ή αρμοδιότητα. Η ΠΔΕ έχει ζητήσει ενημέρωση από τις αρχές ασφαλείας ενώ έφτασε και η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ
ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI EXEI ΔIAKOΠEI H KYKΛOΦOPIA OXHMATΩN ΣTHN EYPEIA ΠAPAKAMΨH ΠATPΩN, PEYMA KYKΛOΦOPIAΣ ΠPOΣ AΘHNA, KAI ΔIENEPΓOYNTAI EKTPOΠEΣ ΣTON KOMBO EΓΛYKAΔAΣ. EΠIΠΛEON, EXEI ΔIAKOΠEI H KYKΛOΦOPIA TΩN OXHMATΩN EΠI THΣ OΔOY ΔIOΔΩPOY ΣTHN ΠATPA ΛOΓΩ ΠTΩΣHΣ TMHMATOΣ ΓEΦYPAΣ. ΘA AKOΛOYΘHΣEI NEOTEPH ENHMEPΩΣH.

 

 

 

 

Νεότερα σε λίγο…

Ροή ειδήσεων

Advertisement