Connect with us

Lifestyle

Τζίνα Ντρούλις: Συντετριμμένος ο Φίλιππος Καμπούρης στην κηδεία της αδελφής του

Published

on

“Αυλαία” εν μέσω συγκίνησης για την Τζίνα Ντρούλις…

Το ύστατο χαίρε κλήθηκε να πει ο Φίλιππος Καμπούρης στην αγαπημένη του αδελφή, Τζίνα Ντρούλις το απόγευμα της Δευτέρας. Η δημοσιογράφος έφυγε από την ζωή, την προηγούμενη Πέμπτη 20 Ιουλίου, ύστερα από ανακοπή καρδιάς και σήμερα τελέστηκε η κηδεία της στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιά

Η Τζίνα Ντρούλις έδινε μάχη με τον καρκίνο από τον περασμένο Οκτώβριο ενώ, λίγους μήνες πριν φύγει από την ζωή, επισκέφθηκε μαζί με τον αδελφό της τον Άγιο Εφραίμ προκειμένου να προσευχηθεί για την υγεία της.

Εμφανώς συντετριμμένος και υποβασταζόμενος, ο Φίλιππος Καμπούρης βρέθηκε από νωρίς στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιά προκειμένου να συνοδεύσει την Τζίνα Ντρούλις στην τελευταία της κατοικία. Επανειλημμένως ο δημοσιογράφος είχε εκφράσει πόση μεγάλη αδυναμία είχε στην αδελφή του.

«Μέσα σε 15 μήνες έφυγαν όλοι τους από τη ζωή και με άφησαν πίσω… Σήμερα είναι πάνω εκεί ψηλά μαζί αγκαλιασμένοι… 23/04/22 ο θάνατος της μητέρας μας. 01/12/22 ο θάνατος του πατέρα μας. 20/07/23 ο θάνατος της αδερφής μου» έγραψε λίγες ώρες νωρίτερα ο δημοσιογράφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Ροή ειδήσεων

Advertisement