Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Μητροπολίτης στην κατασκήνωση της Ρίζας

Published

on

 

 

Για ακόμη μία φορά ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος βρέθηκε κοντά στους κατασκηνωτές της Χριστιανικής Στέγης Πατρών, στη Ρίζα Ναυπακτίας.

Ο Μητροπολίτης αφού ανέπεμψε δέηση, στον Ναό της Αναστάσεως της Κατασκηνώσεως, μίλησε στα παιδιά με πατρική αγάπη και ανέλυσε το σύνθημα της φετινής κατασκηνωτικής περιόδου «Στην αγκαλιά του Θεού». Οι νέοι συζήτησαν με τον ιεράρχη και πνευματικό τους πατέρα κι έλαβαν απαντήσεις στα σπουδαία ερωτήματα τα οποία έθεσαν και στους προβληματισμούς που τους απασχολούν.

Παράλληλα, επειδή λίγο πριν από την επίσκεψη του Μητροπολίτη στην κατασκήνωση είχαν ανακοινωθεί οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο κ. Χρυσόστομος συνεχάρη τα παιδιά που κατέκτησαν το στόχο τους. Επίσης, ο Μητροπολίτης Πατρών επαίνεσε τα παιδιά και ευχαρίστησε τους γονείς τους που ζουν μέσα στην Εκκλησία και απολαμβάνουν τη θεανθρώπινη και συνανθρώπινη κοινωνία διά της μυστηριακής ζωής, με κέντρο το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Τέλος, ευλόγησε το τραπέζι των παιδιών και ευχαρίστησε όλους όσοι βοηθούν στο νεανικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης και εν προκειμένου στις κατασκηνώσεις στις οποίες φιλοξενούνται εκατοντάδες νέοι, αγόρια και κορίτσια την καλοκαιρινή περίοδο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αγάπη και την ευλογία του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου στα όρια του οποίου λειτουργεί η κατασκήνωση.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement