Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ο Γιώτης στον Αρη Αβάτου

Published

on

 

Συνδυάζει σπουδές και ποδόσφαιρο ο Βασίλης Γιώτης καθώς φέτος θα αγωνιστεί στον Αρη Αβάτου και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο Γιώτης που είναι γεννηθείς το 2003 ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ακαδημία  της Αρόης και αργότερα πέρασε  στα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας της Νίκης Προαστίου.

Οι ποδοσφαιρικές του αρετές δεν άργησαν να φανούν και έτσι ήρθε η μεταγραφή στην ομάδα της Παναχαϊκής, όπου ήταν βασικό στέλεχος της Κ17 και Κ19 παρότι ήταν μικρότερος ηλικιακά.

Οι διοικητικές όμως δυσκολίες της κοκκινόμαυρης ομάδας τον έφεραν τον Ιανουάριο του 2020 στον Πήγασο Μπεγουλακίου και στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και ήταν από τους διακριθέντες των βυσσινί παρά το νεαρό της ηλικίας του (17 ετών).

Ο ταλαντούχος άσος στον Πήγασο έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2021 όπου στην συνέχεια  ξεκίνησαν οι σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ της Κομοτηνής. Το ποδόσφαιρο φυσικά είναι αναπόσπαστο κομμάτι από την ζωή του και όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα τον κράταγαν μακριά από αυτό οι σπουδές του, οδεύοντας στην ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου όπου ήταν βασικό στέλεχος από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στον σύλλογο.

Σπουδαία στιγμή στην χρονιά που πέρασε η κατάκτηση του πρωταθλήματος ΕΠΣ Θράκης  με την ομάδα της Δόξας μετά από 22 χρόνια, κάνοντας μάλιστα και εξαιρετικές εμφανίσεις παίζοντας σε όλα τα παιχνίδια και σημειώνοντας μάλιστα 16 τέρματα.

Μετά τις σπουδαίες εμφανίσεις τα δύο τελευταία χρόνια  με την ομάδα της Δόξας, έγινε μήλον της έριδος για πολλές ομάδες, με τον Άρη Αβάτου να βγαίνει νικήτρια στην διεκδίκηση του.

Πλέον ο Γιώτης θα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τα χρώματα του Άρη Αβάτου και το μόνο που μένει είναι να δούμε να διακρίνεται και σε υψηλότερη κατηγορία.

Ροή ειδήσεων

Advertisement