Connect with us

Ερασιτεχνικό

Στον “ταύρο” ο Τσεκούρας με την μορφή δανεισμού από τον Δαβουρλή Κ92

Published

on

Μια ακόμα προσθήκη πραγματοποίησε ο ΠΑΟ Βάρδας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική. Η διοίκηση των πράσινων απέκτησε με την μορφή δανεισμού τον ταλαντούχο άσο Κώστα Τσεκούρα αδερφό του νυν κιπερ της ομάδας Μάκη.

Ο Τσεκούρας είναι 17 χρόνων και αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή χρονιά με την ομάδα του Δαβουρλή με τους κοκκινόμαυρους να του δίνουν την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω.

Εξάλλου ο Δαβουρλής είναι από τα σωματεία που στηρίζει τους αθλητές του και “απλόχερα” όταν χρειαστεί, είτε τους δίνει σε μορφή δανεισμού, είτε ακόμα και με μεταγραφή σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Στον Τεσκούρα δίνεται η ευκαιρία μέσα από τη σκληρή δουλειά και το ταλέντο του να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟ Βάρδας:

“Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώνει την μεταγραφή του Κώστα Τσεκούρα. Ο 17χρονος αριστεροπόδαρος μπακ-χαφ, αδερφός του τερματοφύλακα του ΠΑΟΒ, Μάκη Τσεκούρα, ήρθε στην ομάδα μας με την μορφή δανεισμού από τον Δαβουρλή Κ.’92 της Αχαΐας. Ο νεαρός και συνάμα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει υπάρξει μέλος και της Μικτής Αχαΐας, ενώ παλιότερα είχε δοκιμαστεί και στον Παναθηναϊκό.
Η Διοίκηση του ΠΑΟΒ εύχεται στον Κ. Τσεκούρα υγεία και πρόοδο στο άθλημα που αγαπά, μέσα από την ομάδα μας. Παράλληλα, ευχαριστεί το σωματείο Δαβουρλής Κ.’92 για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement