Connect with us

Παναχαϊκή

Σήμερα η συμφωνία για να προχωρήσουν

Published

on

 

Οι μέτοχοι αποφασίζουν για το deal με τον άνθρωπο που θα αναλάβει το μάνατζμεντ και στέλνουν χρήματα για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός

 

Το ρεπορτάζ της Παναχαϊκής φέτος ίσως να είναι το πιο δύσκολο σε ό,τι αφορά την αλίευση ειδήσεων καθώς η μυστικότητα που επικρατεί τον τελευταίο μήνα είναι μεγάλη.

Η «Γ» προσπαθεί από τις πηγές αλλά και τις διαρροές να ξετυλίξει το κουβάρι και κάποια πράγματα σας τα παραθέτουμε.

Αρχικά υπάρχει ένα πρόσωπο που αρκετές φορές το έχουμε ακούσει και αναφέρει που θα ασχοληθεί με το μάνατζμεντ της ΠΑΕ και τελικά είναι υπαρκτό. Υπάρχει και δεύτερο πρόσωπο που είναι συνεργάτης του πρώτου και θα είναι ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ. Αυτά τα δύο άτομα βρέθηκαν το διήμερο στην Πάτρα έτσι ώστε μαζί και με τον νομικό σύμβουλο Αργύρη Λίβα να τρέξουν τις εξελίξεις.

Μάλιστα και οι τρεις μαζί πήγαν και στο γήπεδο της Αγυιάς, είδαν τις εγκαταστάσεις, τα γραφεία της ομάδας και εν συνεχεία εργάστηκαν για θέματα της ομάδας προχωρώντας τις διαδικασίες.

ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Όπως είδαμε και στην τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ, τα απόλυτα αφεντικά της ομάδας είναι οι Αμερικανοί. Αυτό σημαίνει ότι σήμερα οι μέτοχοι πρέπει να ολοκληρώσουν την συνεργασία με τα παραπάνω πρόσωπα και να στείλουν τα πρώτα λεφτά έτσι ώστε να ξεκινήσει και επίσημα ο σχεδιασμός.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΔΡΟΥ

Ο Πέτρος Σταθάκης σιγά σιγά απομακρύνεται ολοένα και πιο πολύ από την ομάδα με τον ίδιο να θέλει να απεμπλακεί εντελώς. Αυτό ήδη έχει γίνει με τον ίδιο να μην έχει πλέον κανένα λόγο στην κοκκινόμαυρη ομάδα.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ Ή ΕΛΛΗΝΑΣ;

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει την Δευτέρα 7/8 όμως ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία με τον προπονητή. Η μία πλευρά πιέζει για τον Έλληνα τεχνικό Κώστα Βελιτζέλο ο οποίος είναι γνώστης της δεύτερης κατηγορίας ενώ το νέο πρόσωπο που θα ασχοληθεί με τον μάνατζμεντ θέλει ένα προπονητή από την Αμερική με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν. Μάλιστα κάποιοι και από τους ποδοσφαιριστές αναμένεται να είναι και αυτοί από την Αμερική.

Σήμερα λοιπόν περιμένουμε τις τελικές και οριστικές αποφάσεις για να ξεκινήσει επιτέλους ο σχεδιασμός του ιστορικού συλλόγου.

 

Γ. ΜΠΟΥΡΛΑΚΗΣ

Εξετάζει τις προτάσεις

Ένας παίκτης ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά πέρυσι με την φανέλα της Παναχαϊκής ήταν και ο Γιάννης Μπουρλάκης. Ο έμπειρος άσος σημείωσε 7 τέρματα όντας ο πρώτος σκόρερ της Παναχαϊκής σε 25 συμμετοχές.

Ο ίδιος βρισκόταν σε αναμονή για το τι μέλλει γενέσθαι με την Παναχαϊκή καθώς αποτελούσε προτεραιότητα η παραμονή του στην ομάδα, όμως με αυτά που εξελίχθηκαν και αυτός αποχώρησε κάνοντας προσφυγή.

Ήδη οι προτάσεις που του έχουν γίνει είναι από τον Τηλυκράτη Λευκάδας (Sl2) και από τον Πανιώνιο ο οποίος θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

 

SUPER LEAGUE 2

Σενάρια για παράταση

Η Superleague 2 βρίσκεται στο στόχαστρο του παράνομου στοιχηματισμού και “στημένων” αγώνων και φημολογείται ότι το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο ζει τις τελευταίες εβδομάδες ακόμα ένα σκάνδαλο “στημένων” αγώνων, καθώς πέντε ΠΑΕ της SL 1 και 13 από την SL2 εμφανίζονται να εμπλέκονται σε διεθνές κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού.

Η εκτεταμένη αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και τα πορίσματα αναμένεται να συνταχθούν και να παραδοθούν στη Δικαιοσύνη τον προσεχή Οκτώβριο. Αυτό σημαίνει ότι οι διαδικασίες κάθαρσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα ξεκινήσουν μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της SL1, ενώ όπως αναφέρει το “Documento”, το πιθανότερο σενάριο για τη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία είναι να μη βρεθούν οι ομάδες στη σέντρα μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement