Connect with us

Ελλάδα

Λάρισα: «Ο 53χρονος προσπάθησε να πετάξει την αστυνομικό από το μπαλκόνι», ισχυρίζονται οι δικηγόροι της 43χρονης

Published

on

Στις φυλακές, έπειτα από σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, οδηγήθηκε ο 53χρονος επιχειρηματίας που ξυλοκόπησε άγρια την αστυνομικό σύζυγό του, επειδή εκείνη του ζήτησε διαζύγιο.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 53χρονος δήλωσε μετανιωμένος, αναφέροντας κυνικά ότι κατάλαβε τη ζημιά που είχε προκαλέσει στη σύντροφό του αρκετές ημέρες μετά.

«Αντιλήφθηκα μετά τις τρεις ημέρες που βρίσκομαι στα κρατητήρια όσα έκανα. Θόλωσα από τον θυμό. Όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής», φέρεται να είπε.

Από την πλευρά τους οι δικηγόροι της 43χρονης υποστηρίζουν ότι «η συμπεριφορά του είναι ανεξήγητη και προκλητική» και ότι « ο δράστης παραμένει για εμάς αμετανόητος».

Μάλιστα, σύμφωνα με τους δύο δικηγόρους του θύματος, ο 53χρονος προσπάθησε να πετάξει από το μπαλκόνι τη σύζυγό του.

«Είμαι απαράδεκτος γι΄αυτό που έκανα. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τον πόνο και τη ζημιά που προκάλεσα», ισχυρίστηκε επίσης ο 53χρονος.

Την υπεράσπισή του 53χρονου έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος σε ανακοίνωση που εξέδωσε τον περιγράφει ως έναν «απόλυτα έντιμο άνθρωπο», «τέλειο πατέρα και σύζυγο».

«Εντός της δικογραφίας δεν υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση του ιατροδικαστού Λαρίσης κ. Κραββαρίτη κι επομένως δεν έχει διαπιστωθεί ποιες είναι οι σωματικές βλάβες της παθούσης, αφετέρου γεννώνται τεράστια ερωτηματικά, πώς είναι δυνατόν για σωματικές βλάβες που προκλήθηκαν με τα χέρια, να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, αφού νομολογιακά στη χειρότερη περίπτωση για τον κ. κατηγορούμενο, ο σωστός νομικός χαρακτηρισμός είναι της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης».

Υπενθυμίζεται ότι η 43χρονη, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, παραμένει στο νοσοκομείο της Λάρισας έχοντας υποστεί ρήξη σπλήνας και νεφρού, ενώ φέρει σοβαρότατα τραύματα στο κεφάλι, τα πλευρά και την κοιλιά.

«Η γυναίκα δίνει τον αγώνα της ακόμα και προσπαθεί να συνέλθει από αυτήν τη βάρβαρη μεταχείριση, την ανήθικη μεταχείριση, την αναξιοπρεπή και άνανδρη μεταχείριση και εξευτελιστική κυρίως για τον θύτη», συμπληρώνει ο δικηγόρος της.

Σε βάρος του 53χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement