Connect with us

Αθλητισμός

Δαβουρλής Κ 92: Δεν «χτίζει» μόνο ποδοσφαιριστές

Published

on

Μια από τις κορυφαίες ακαδημίες της Αχαΐας είναι και ο Δαβουρλής Κ92 έχοντας έναν «στόλο» από ποδοσφαιριστές που είναι το μέλλον του ιστορικού Συλλόγου.

Ο Δαβουρλής όμως δεν φτιάχνει… μόνο καλούς ποδοσφαιριστές αλλά και προπονητές. Οι “Rossoneri ” ανακοίνωσαν την συνεργασία τους με δύο πρώην αθλητές του συλλόγου οι οποίοι σπούδασαν ΤΕΦΑΑ και γύρισαν στην Ακαδημία για να εργαστούν και να προσφέρουν με την σειρά τους την πολύτιμη εμπειρία τους στους νεαρούς αθλητές.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ευθυμιόπουλο και τον Πέτρο Σόντη.

Ο πρώτος είναι γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας ξεκινώντας το ποδόσφαιρο στην ηλικία των 8 ετών και αγωνίστηκε σε όλα τα ηλικιακά τμήματα στην θέση του τερματοφύλακα.

Είναι  απόφοιτος της Γυμναστικής  Ακαδημίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος ΤΕΦΑΑ  με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και στο sports management. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια της ERC για Πρώτες Βοήθειες (BLS) και είναι πιστοποιημένος σύμβουλος Διατροφής (CNC) από την NASM-HNFC.

Θα αναλάβει την θέση του Strength and Conditioning coach στην αντρική ομάδα και στο τμήμα u16 όπως  και όλη την λειτουργία   του personal fitness training της Ακαδημίας!

Ο Σόντης  και αυτός είχε ξεκινήσει το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του Δαβουρλή στην ηλικία των 7 ετών, έχει περάσει  και αγωνιστεί από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της ομάδας μας από Κ8 μέχρι και την αντρική ομάδα!

Το 2018 ξεκίνησε τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης στην Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού όπου και αποφοίτησε φέτος!

Σαν πραγματικός one club man επέστρεψε στην ομάδα του και θα προπονεί στις ακαδημίες.

Ροή ειδήσεων

Advertisement