Connect with us

Ελλάδα

Αντώνης Χρυσουλάκης: Ανείπωτος πόνος για το θάνατο του – Οι αποχαιρετισμοί στο facebook

Published

on

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του δημοσιογράφου Αντώνη Χρυσουλάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του, έπειτα από φωτιά που προκλήθηκε στο διαμέρισμά του στην πλατεία Αττικής.

Η τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι η τελευταία είδηση που μετέδωσε ο Αντώνης Χρυσουλάκης στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», λίγο πριν χάσει τη ζωή του, αφορούσε σε φωτιά σε εγκατελελειμμένο κτίριο στην Αθήνα.

Η σορός του Αντώνη Χρυσουλάκη, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ για το περιστατικό προανάκριση διενεργεί το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και η είδηση του χαμού του προκάλεσε ένα αυθόρμητο κύμα αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες εκφράζουν την συντριβή τους για το αδόκητο θάνατό του.

Ήταν βιοπαλαιστής καθώς δούλευε από νεαρή ηλικία σπουδάζοντας παράλληλα στη Θεολογική Σχολή Αθηνών ενώ αργότερα πραγματοποίησε και σπουδές δημοσιογραφίας.
Εργάζονταν επί 10 χρόνια σε μπαρ στου Ψυρρή. Κερνούσε όσους συναδέλφους δημοσιογράφους, τεχνικούς, φωτογράφους κτλ περνούσαν από το μαγαζί για ένα πρώτο ποτό. Ήξερε πάντα τα νέα της γειτονιάς και ενημερώνονταν συνεχώς για την επικαιρότητα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική «όλα συνέβησαν μέσα στην κουζίνα» δηλαδή έβαλε το φαΐ στη φωτιά για να το ζεστάνει, αποκοιμήθηκε και όταν τον πήραν οι αναθυμιάσεις προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε. Το παράθυρο της κουζίνας ήταν κλειστό όπως και η πόρτα, δηλαδή ο χώρος μετατράπηκε σε θάλαμο αερίων.

Αποχαιρετισμοί στη σελίδα του στο Facebook

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement