Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στη «μάχη» της ψήφου-Υποψήφια όλα τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του σπιράλ

Published

on

Τις υποψηφιότητες όλων των μελών της Πολιτικής Γραμματείας του σπιράλ, ενόψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, ανακοινώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς.

Τα έξι στελέχη βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Πέτρου Ψωμά και για τη διετία 2022-23 είναι εκλεγμένοι, από τη βάση της παράταξης, ως Γραμματέας (η Εύα Αθανασοπούλου) και μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του σπιράλ.
Με κοινό στόχο την αλλαγή σελίδας στο Δήμο της Πάτρας ανακοινώνονται, λοιπόν, υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο του σπιράλ: η πολιτικός μηχανικός Εύα Αθανασοπούλου «για να ξανα-αποκτήσει η Πάτρα τη δυναμική που ταιριάζει στην ιστορία της», η νοσηλεύτρια Ευαγγελία Βαβαρούτα, που πιστεύει σε μια «πόλη των ενεργών πολιτών!», η επίσης νοσηλεύτρια, προϊσταμένη Μαίρη Κάργα, «για μια Πάτρα, πόλη υγιή, ελεύθερη, πρωτοπόρο», ο ιατρικός επισκέπτης και φαρμακευτικός αντιπρόσωπος Χάρης Κοντογιαννάτος, με όραμα την «Πάτρα από το μέλλον», ο επιχειρηματίας – σύμβουλος επικοινωνίας Στάθης Πολίτης, για μια «ανοιχτή και ευημερούσα κοινωνία» και η τραπεζική υπάλληλος Άκια Σταμάτη, που υποστηρίζει πως «μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη μας».
ΟΙ ΕΞΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
1. Αθανασοπούλου Ευανθία (Εύα) του Κλεομένη
«Τα τελευταία χρόνια η Πάτρα εξελίσσεται με τόσο αργούς ρυθμούς που υπολείπεται σύγχρονων παροχών και υποδομών και η επισκεψιμότητά της περιορίζεται ημερολογιακά στην περίοδο των Απόκρεων και της θρησκευτικής εορτής του Αγ. Ανδρέα. Προπάντων, δε διαθέτει αναπτυξιακό πλάνο και αναγνωρίσιμη ταυτότητα, καταδικάζοντας στο ανέλπιδο το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών. Οι σύγχρονες επιταγές προϋποθέτουν συνεργατική αντίληψη, τεκμηριωμένες απόψεις, ουσιαστική παρουσία και ενεργή συμμετοχή του πολίτη στις λύσεις των προβλημάτων»
2. Βαβαρούτα Ευαγγελία του Χρήστου
«Το σπιράλ στις εκλογές του 2019, υπήρξε ο τόπος που αξιόλογοι συμπολίτες εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι και όχι μόνο, κατέθεσαν το κομμάτι τους γνώσης και του οράματτουςους για την Πάτρα. Όλοι μαζί εμπνευστήκαμε και αναπτύξαμε ένα λεπτομερές σχέδιο για να αλλάξουμε την πόλη που ζούμε. Με γνώμονα την ευαισθησία σε θέματα δημόσιας υγείας, κοινωνικής πολιτικής και προσβασιμότητας, διεκδικώ την ψήφο – δύναμη για να υπηρετήσω τους δημότες. Ένας απλός πολίτης για όλους τους απλούς πολίτες!»
3. Κάργα Μαρία του Ανδρέα
«Συμφωνώντας απόλυτα με τον στίχο του γνωστού τραγουδιού «φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα» και έχοντας ως βασικό άξονα στη ζωή μου το «καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι», αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με την ομάδα του σπιράλ με τους οποίους με ενώνει η αγάπη για την Πάτρα. Η εκπροσώπηση των πολιτών στον Δήμο είναι βαθιά πολιτική πράξη, με μεγάλη ευθύνη»
4. Κοντογιαννάτος Χάρης του Νικολάου
«Αγαπώ την Πάτρα και έμαθα να ζω σε αυτή. Είμαι άνθρωπος αισιόδοξος και πάντα κοιτάζω μπροστά. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να αλλάξει πορεία ο Δήμος Πατρέων. Εννέα χρόνια μη δημιουργικότητας και παλαιοκομματικής αντίληψης για τον Δήμο, πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν. Πιστεύω ότι η ομάδα του σπιράλ με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να πετάξει ψηλά η πόλη της Πάτρας»
5. Πολίτης Ευστάθιος (Στάθης) του Θεόδωρου
«Λίγοι ενεργοί πολίτες της Πάτρας, ξεκινήσαμε πριν 4,5 χρόνια μiα προσπάθεια για να κάνουμε το όραμά μας πράξη και να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά την πόλη των ονείρων μας με στοχοπροσήλωση και πείσμα για μια αληθινά ανοικτή και ευημερούσα κοινωνία»
6. Σταμάτη Παναγιώτα (Άκια) του Χαραλάμπους
«Όταν το 2019 ο οραματιστής, άξιος, αγαπημένος φίλος και συνοδοιπόρος, Πέτρος Ψωμάς ανακοίνωσε τη δημιουργία του ανεξάρτητου, απαλλαγμένου από κομματικούς μηχανισμούς συνδυασμού “σπιράλ”, δεν μπορούσα παρά να ενεργοποιηθώ, να συνταχθώ και να συνεργασθώ. Αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας αυτής ήταν η δημιουργία της δημοτικής πρωτοπόρας παράταξης σπιράλ, με καταστατικό, διαδικασίες και εκλεγμένα όργανα. Ο Πέτρος Ψωμάς και η δημοτική παράταξη σπιράλ μπορεί να βελτιώσει τη γειτονιά μας, μπορεί να αλλάξει την πόλη μας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement