Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Π. Ψωμάς: «Συνεχίζουμε ενδυναμωμένοι!»

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας του σπιράλ που γιόρτασε και τα 5α του γενέθλια.

Published

on

Ο Πέτρος Ψωμάς και τα στελέχη της δημοτικής παράταξης  «σπιράλ» υποδέχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο  ξενοδοχείο «MyWay» μέλη, φίλους, γνωστούς, ψηφοφόρους, πολιτικούς παράγοντες, εκπροσώπους φορέων, στην κοπή της πίτας, αλλά και στον εορτασμό των πέμπτων γενεθλίων.

«Η παρουσία σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε» είπε στον σύντομο χαιρετισμό του ο επικεφαλής της παράταξης. «Στο σπιράλ είτε κερδίζουμε, είτε μαθαίνουμε. Και είμαι πολύ χαρούμενος που όλη τη γνώση που συσσωρεύσαμε τα προηγούμενα χρόνια την αξιοποιούμε προς όφελος της Πάτρας και τον δημοτών της». Και συμπλήρωσε πως το ταξίδι του σπιράλ συνεχίζεται «με πίστη στις ίδιες πάντα αρχές και αξίες, με έμπνευση την Πάτρα, με στόχο την υλοποίηση του κοινού μας οράματος για την πόλη που αγαπάμε και με την ισχυρή πεποίθηση πως η αυτοδιοίκηση πρέπει να παραμείνει ανεξάρτητη».

Κατά την εκδήλωση ανακοινώθηκαν δράσεις, εκδηλώσεις και κινήσεις που ετοιμάζει το σπιράλ για τους επόμενους μήνες: αποκριάτικο πάρτι, δημόσια συζήτηση με το άνοιγμα του φακέλου «Κυκλοφοριακό», αυτοδιοικητική αποστολή σε Πρέβεζα και Ιωάννινα, έκθεση «Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας» με παράλληλες εκδηλώσεις που θα τιμήσουν την Πάτρα ως Ολυμπιακή πόλη, ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη με ενδιάμεσες στάσεις σε δήμους της Μακεδονίας και της Θράκης, σειρά πρωτοβουλιών για την περαιτέρω ανάδειξη του θέματος της μαρίνας μεγάλων σκαφών κ.α.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τους ήχους του πιάνου της Σοφίας Μιχαηλίδη. Τα φλουριά της πίτας βρήκαν η Ελένη Χριστοπούλου και ο Ηλίας Σκαρπέτας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement