Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Υποψήφιοι με την παράταξη «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα» οι Χρήστος Κούτρας και Αλεξάνδρα- Μαρία Σίνου

Published

on

Μεγαλώνει μέρα με την ημέρα η αυτοδιοικητική παράταξη «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον Φίλιππο Λιάκο. Χθες ο κ. Λιάκος ανακοίνωσε δύο ακόμη υποψήφιους, τον Χρήστο Κούτρα από το Καγκάδι και την Αλεξάνδρα- Μαρία Σίνου από την Κ. Αχαΐα.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΡΑΣ

Για τον Χρήστο Κούτρα, ο κ. Λιάκος έγραψε «ο Δήμος μας έχει ικανούς και άξιους ανθρώπους με γνώσεις και ισχυρή βούληση να προσφέρουν με όλους τους τις δυνάμεις για να ανταποκριθούμε όλοι μαζί στις προσδοκίες και απαιτήσεις των συνδημοτών μας. Είναι οι άνθρωποι που στελεχώνουν την παράταξή μας «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα», αλλά και όλοι όσοι πιστεύουν στις αρχές της συμμετοχικότητας και της ενεργούς ενασχόλησης με τα κοινά. Ανάμεσά τους ένας νέος επιστήμονας από το Καγκάδι, ο Χρήστος Κούτρας. Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων ασχολείται τα τελευταία χρόνια με τον αγροτικό τομέα, επενδύοντας στον τόπο μας και στη γη μας. Πατέρας δύο παιδιών, καταθέτει με την υποψηφιότητα του ως δημοτικός σύμβουλος στη ΔΕ Λαρίσσου την θέλησή του να προσφέρει στους συνδημότες μας με ανιδιοτέλεια και πραγματικό ενδιαφέρον.
Έχοντας μάθει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της καθημερινότητας με αποφασιστικότητα και θάρρος στέλνει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον του τόπου μας, καλώντας τους συνδημότες μας να ενεργοποιηθούν και να στηρίξουν τη συλλογική μας αυτή προσπάθεια. Όλοι μαζί αφιερωμένοι αποκλειστικά και μόνο στην αποστολή μας, που θα είναι η διαχείριση και επίλυση προβλημάτων όλων των Δημοτών, είναι αυτό που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε δυναμικά τον αγώνα μέχρι τη νίκη! Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του και του εύχομαι καλό αγώνα!».

Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ-ΜΑΡΙΑ ΣΙΝΟΥ

Για την Αλεξάνδρα- Μαρία Σίνου ανέφερε «μία ακόμη αξιόλογη υποψηφιότητα έρχεται να ενισχύσει τη δυναμική του συνδυασμού μας «Δύναμη Προοπτικής για τη Δυτική Αχαΐα», ο οποίος καθημερινά βρίσκει στην τοπική κοινωνία αμέτρητους συμμάχους και συνοδοιπόρους στην αναμόρφωση του Δήμου μας. Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα και την Αλεξάνδρα- Μαρία Σίνου από την Κάτω Αχαΐα η οποία θα είναι υποψήφια στο κεντρικό ψηφοδέλτιο. Μία δυναμική και δραστήρια γυναίκα, που συστρατεύεται στον κοινό μας αγώνα για έναν Δήμο ανοικτό, ανθρώπινο, φιλικό που θα προτάσσει τις ανάγκες των συνδημοτών μας και θα δίνει λύσεις στα προβλήματα. Νέα επιστήμονας, Γεωλόγος, είναι ιδιαίτερα γνωστή κι αγαπητή στην τοπική μας κοινωνία, έχοντας κερδίσει μέσα από την επαγγελματική και κοινωνική της διαδρομή την εκτίμηση του κόσμου. Με όλους τους υποψηφίους μας και με την αμέριστη και ολόπλευρη στήριξη των συνδημοτών μας σε όλο τον Δήμο, κοιτάμε το μέλλον με αποφασιστικότητα, συνεχίζοντας τον αγώνα μας για την επίτευξη των στόχων μας. Αγωνιζόμαστε με αρχές και τόλμη, με αισιοδοξία και ελπίδα, με ήθος και
εντιμότητα, με δυνατή ομάδα που νοιάζεται, που σχεδιάζει και με αγνές και μόνο προθέσεις θέλει να προσφέρει στον τόπο μας. Συνεχίζουμε μαζί για τον τόπο που αγαπάμε. Νοιώθω τυχερός και υπερήφανος, που πάρα πολλοί ικανοί συνδημότες μας έχουν ταχθεί στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή και συμβάλλουν, με ειλικρίνεια και ανιδιοτέλεια, στους κοινούς μας στόχους. Ευχαριστώ την Αλεξάνδρα- Μαρία Σίνου για την εμπιστοσύνη της και της εύχομαι καλό και νικηφόρο αγώνα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement