Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Γεωργία Ντάτσικα στην ΕΛ.ΑΣ. και στην Πυροσβεστική Αιγιάλειας

Published

on

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπηρετούντες την Ελληνική Αστυνομία, στην Αιγιάλεια, τέθηκαν στο επίκεντρο επισκέψεων της υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου της παράταξης του Νεκτάριου Φαρμάκη, «Μπροστά για Όλους», Γεωργίας Ντάτσικα.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της, η κυρία Γεωργία Ντάτσικα συναντήθηκε με τον διοικητή Ασφαλείας Αιγιαλείας, Αστυνόμο Β΄ Ιορδάνη Μαγειράκη, και με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Βασίλη Ροδόπουλο.

Όπως επεσήμαναν, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι αυτό της έλλειψης προσωπικού και υλικοτεχνικών μέσων. Ωστόσο, παρά τις αντιξοότητες, τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας επιδίδονται με ιδιαίτερο ζήλο και αυταπάρνηση στην εκτέλεση των καθηκόντων τους, σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες στην καταπολέμηση του εγκλήματος και του εμπορίου των ναρκωτικών, για τις οποίες η κυρία Γεωργία Ντάτσικα συνεχάρη τους συναδέλφους της.
Είναι δε αξιοσημείωτο ότι τους τελευταίους μήνες σχηματίστηκαν δεκάδες δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα, μειώνοντας δραστικά την εγκληματικότητα στην περιοχή.
Επιπλέον, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου, όπου συναντήθηκε με τον διοικητή της, Επιπυραγό Παναγιώτη Μιχαλόπουλο, από τον οποίο ενημερώθηκε για τα προβλήματα της.
Για μια ακόμη φορά, η κυρία Γεωργία Ντάτσικα απένειμε τα εύσημα στο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο με κίνδυνο της ζωής του συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που έπληξε πρόσφατα την Αιγιάλεια.
Παράλληλα, σε όλες τις συναντήσεις της, η κυρία Γεωργία Ντάτσικα κατέστησε σαφές ότι ήταν, είναι, και θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στην εξεύρεση λύσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Σώματα Ασφαλείας στην εκπλήρωση της αποστολής

Ροή ειδήσεων

Advertisement