Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Λυκούργος Σταυρουλόπουλος: Ένας Σοποτινός για την Περιφέρεια

Published

on

Καθημερινές εξορμήσεις στα χωριά των Καλαβρύτων πραγματοποιεί το Στέλεχος της Περιφέρειας Λυκούργος Σταυρουλόπουλος, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος µε τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρµάκη.

Σοποτινός ο ίδιος, συναντάται καθημερινά με παλιούς και νέους φίλους. Την περασμένη Παρασκευή περιόδευσε στα Καλάβρυτα και στα χωριά του παλιού δήμου Αροανίας. Το Σάββατο παρευρέθηκε στην εκδήλωση του υπερδραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Κλειτορίας και στο ξεσηκωτικό River Party στον Λάδωνα, ενώ χθες το Σοποτό είχε την τιμητική του με τη συναυλία της αγαπημένης Γιοβάννας Καλπαξή. «Οι συναντήσεις δεν είναι εθιμοτυπικές» μας δήλωσε χαρακτηριστικά. «Ως Υπεύθυνος στην Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας των επιδοτήσεων ΕΣΠΑ για δημιουργικές επιχειρήσεις & αγρότες, έχω την ευκαιρία να ενημερώσω τους συντοπίτες μου για τις ευκαιρίες που παρέχει το ΕΣΠΑ, αλλά κυρίως να ακούσω από αυτούς τις ανάγκες και τα προβλήματά τους, ώστε να συνεχίσουμε να δίνουμε πνοή στον πανέμορφο τόπο μας».
«ΑΥΤΟΨΙΑ» ΣΕ ΜΝΗΜΕΙΑ
Εξ άλλου, την «Παναγία Φανερωμένη» στην Αροανία Καλαβρύτων επισκέφθηκε ανήμερα της Παναγίας ο κ. Σταυρουλόπουλος, ο οποίος γνωστός για την αγάπη του για ιστορικά μνημεία, προχώρησε σε «αυτοψία» των εγκαταστάσεων της εγκαταλελειμμένης πλέον
ιστορικής Μονής του 1613 και στη συνέχεια είχε συνάντηση με τις Τοπικές Αρχές, όπου συζήτησαν για την ανάγκη εργασιών υποστύλωσης και ανάδειξης του ιστορικού αυτού κτίσματος, το οποίο έπαιξε ιδιαίτερο ρόλο ως καταφύγιο των Αγωνιστών στην Επανάσταση του `21!

Ροή ειδήσεων

Advertisement