Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Έξι ακόμα ιδρυτικά μέλη του σπιράλ ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στον Πέτρο Ψωμά

Published

on

Στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών συμμετέχουν για άλλη μια φορά έξι εκ των ιδρυτικών στελεχών του σπιράλ.

Και τα έξι στελέχη, επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων, ενεργοί πολίτες της Πάτρας, βρίσκονται από το 2019 δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων, Πέτρο Ψωμά, πιστεύοντας στην δυναμική και το όραμα που έχει ο ίδιος όσο και η ομάδα του σπιράλ για την αλλαγή που χρειάζεται ο Δήμος της Πάτρας για τα επόμενα χρόνια.

Ειδικότερα, στο ψηφοδέλτιο του σπιράλ εντάσσονται: η διαιτολόγος-διατροφολόγος Ιωάννα Βασιλακοπούλου η οποία πιστεύει στο moto «από την αδράνεια στην πράξη για την πόλη που ονειρεύομαι», ο  εκπαιδευτικός Θάνος Ζητουνιάτης, ο οποίος επιθυμεί την «ΠΑΤΡΑ: (Π)ολυπολιτισμική, (Α)νθρωποκεντρική, (Τ)εχνολογική, (Ρ)ομαντική, (Α)ρμονική», ο επίσης εκπαιδευτικός Θεόδωρος Κούβελας, ο οποίος πιστεύει στη «διαφάνεια, καινοτομία και συνεργασία», ο Βαγγέλης Λυμπερόπουλος, στέλεχος διοίκησης για «μια Πάτρα με υπερήφανους κάτοικους», ο ελεύθερος επαγγελματίας Αλέξανδρος Νικολάου, ο οποίος πιστεύει ότι «όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος και ο δικηγόρος Χάρης Παπαχριστόπουλος για «να είμαστε υπερήφανοι για την Πάτρα μας».

ΟΙ ΕΞΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

– Βασιλακοπούλου Ιωάννα του Θεοδώρου

«Η Πάτρα είναι η πόλη που μεγάλωσα και η πόλη που αγαπώ. Δεν μπορώ να μένω άπραγη. Θεωρώ ευθύνη μου να προσφέρω. Θέλω δράση. Θέλω να δημιουργώ. Να κοιτάω μπροστά. Το σπιράλ είναι μια παράταξη με όραμα, όρεξη, ιδέες, διάθεση, διαλλακτικότητα, αλληλεγγύη, συνεννόηση, συνεργασία. Ο Πέτρος Ψωμάς, «ο δικός μας Πέτρος» γνωρίζει καλά ότι ο δρόμος για την επιτυχία δεν είναι μοναχικός, γι’ αυτό, με κάθε τρόπο ωθεί τους νέους ανθρώπους να περάσουν από την αδράνεια στην πράξη, από την αποχή στη συμμετοχή. Η πόλη μας χρειάζεται τέτοιους νέους, ώστε να αναπτύξουν μια ομάδα συνεργασίας με δικαιοσύνη και σεβασμό για κάθε καλό»

– Zητουνιάτης Αθανάσιος (Θάνος) του Ελευθέριου

«Συμμετέχω στις εκλογές γιατί θέλω να είμαι αρωγός στην προσπάθεια να γίνει η Πάτρα πόλος έλξης νέων που θα την επιλέξουν για να δημιουργήσουν το μέλλον τους σε μία ασφαλή, φιλική, έξυπνη και όμορφη πόλη. Τα τέσσερα χρόνια συμμετοχής μου στο σπιράλ γνώρισα μια αφοσιωμένη ομάδα που μελετά τα προβλήματα της πόλης, ακούει τους πολίτες, συγκρίνει λύσεις που εφαρμόστηκαν εδώ και αλλού, σκέφτεται το μέλλον της πόλης που αγαπά και έχει άξιο συντονιστή. Δε ζητώ τίποτα παραπάνω από τις διάφορες ομάδες των οποίων έχω αποτελέσει μέλος.»

-Κούβελας Θεόδωρος του Γεωργίου

«Συμμετέχω ως υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές 2023, έχοντας στόχο την ανάπτυξη της πόλης μας. Η εμπειρία μου από το πεδίο της τεχνολογίας και της εκπαίδευσης, με εμπνέει ώστε να συμβάλλω στη δημιουργία μιας πιο δυναμικής και βιώσιμης πόλης. Θεωρώ ότι το σπιράλ είναι το όχημα για τον δρόμο που θέλω να ακολουθήσει η Πάτρα – μια συνεχής, ανοδική πορεία προς την καινοτομία, τη βιώσιμη ανάπτυξη και την κοινότητα. Μια πόλη πιο φιλόξενη, δημοκρατική και καινοτόμο, που θα αντανακλά τις αξίες και τις ανάγκες των πολιτών της.»

-Λυμπερόπουλος Βαγγέλης του Χριστοφόρου

«Δεν μπορώ να βλέπω να κυβερνούν αυτή την πόλη, άνθρωποι που έχουν για προτεραιότητα το κόμμα τους αντί για την πόλη. Δεν μπορώ να βλέπω την πόλη μου να έχει πορεία προς την παρακμή σε κάθε διάσταση: λειτουργική, οικονομική, πολιτισμική και αισθητική. Δεν αντέχω να βλέπω τους κατοίκους της να είναι παραδομένοι στην παρακμή αυτή. Δεν μπορώ να παραμείνω αδρανής και αδιάφορος για τα προηγούμενα. Το σπιράλ είναι η πιο υγιής συγκέντρωση ανήσυχων κατοίκων που κοινός παρονομαστής τους είναι η αγάπη τους για την πόλη, η αγανάκτηση για την κατάντια της και η διάθεσή τους να αντιστρέψουν την πορεία της.»

-Νικολάου Αλέξανδρος του Δημητρίου

«Δηλώνω παρών στις Δημοτικές Εκλογές και αναλαμβάνω δράση συμμετέχοντας στο σπιράλ, μια ανεξάρτητη πρωτοβουλία για την Πάτρα που αγαπάμε, για την πόλη στην οποία ζούμε και εργαζόμαστε. Η τύχη φαίνεται να είναι στα χέρια μας. Εμείς θα αποφασίζουμε για εμάς. Για να γίνει η Πάτρα μια ζωντανή και όμορφη πόλη, για την οποία θα είμαστε περήφανοι»

-Παπαχριστόπουλος Χαράλαμπος (Χάρης) του Ιωάννη

«Η Πάτρα, η πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα, η πόλη που ξεκίνησα και εξασκώ μέχρι σήμερα τη δικηγορία, που έκανα οικογένεια και νοιάζομαι για το μέλλον της, ήταν για μένα πάντα το σημείο αναφοράς και το μέτρο σύγκρισης, όσο κι αν ταξίδεψα σ’ Ανατολή και Δύση. Αλλού κέρδιζε, αλλού έχανε. Κάθε φορά που “κέρδιζε”, ένιωθα υπερήφανος. Και κάθε φορά που “έχανε”, γεννιόταν μέσα μου ένα στοίχημα, μία πρόκληση: Γιατί “έχασε”; Πώς θα μπορούσε να “κερδίσει”; Τί θα μπορούσα να κάνω για να “κερδίσει” και να είμαι υπερήφανος; Πιστεύω πραγματικά ότι στηρίζοντας τον Πέτρο Ψωμά θα έχουμε κάθε λόγο να νιώθουμε ξανά και ξανά υπερήφανοι για την Πάτρα μας, η οποία αξίζει να κερδίζει. Και ο Πέτρος Ψωμάς ξέρει να κερδίζει και το έχει αποδείξει».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement