Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Πολλά τα γκολ και χρήσιμα συμπεράσματα

Published

on

 

Τα φιλικά παιχνίδια που δίνουν οι ομάδες, πρωτίστως βοηθούν τους προπονητές τους να έχουν σαφή ένδειξη της αγωνιστικής εικόνας των ποδοσφαιριστών και από κει και πέρα τους φιλάθλους να βλέπουν αγωνιζόμενους -κυρίως- τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στο προχθεσινό-δεύτερο συνολικά- φιλικό παιχνίδι της αιγιώτικης ομάδας, αυτή τη φορά κόντρα στην πάντα αξιόμαχη Νίκη Προαστίου, που για την ιστορία ο Παναιγιάλειος αναδείχτηκε νικητής με 5-1. Οι «μελανόλευκοι» παρότι είναι «φορτωμένοι» από το καθημερινό επίπονο πρόγραμμα της προετοιμασίας τους, γενικά είχαν καλή αγωνιστική εικόνα. Είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, τρεξίματα, σωστή κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο είχαν κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια και υπέπεσαν σε κάποια λάθη στην αμυντική λειτουργία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αφενός να μην καταφέρουν να πετύχουν γκολ στο πρώτο 45λεπτο και αφετέρου να βρεθούν πίσω στο σκορ μετά από αμυντικό λάθος.

Στην επανάληψη η αγωνιστική εικόνα των «μελανόλευκων» βελτιώθηκε αρκετά και κατάφεραν να πάρουν μία άνετη φιλική νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο προχθεσινό φιλικό αγωνίστηκαν για πρώτη φορά τα τελευταία -χρονικά- μεταγραφικά αποκτήματα του Παναιγιάλειου Ι. Παπαδόπουλος, Λουκάς, Μακρής και Βασίλτσης, με τους δύο τελευταίους να χρίζονται μάλιστα και σκόρερ. Για την ιστορία τα γκολ της αιγιώτικης ομάδας πέτυχαν οι Λιάτος (47΄), Μακρής (60΄), Βιλανάκης (66΄), Οικονόμου (70΄) και Βασίλτσης (75΄), ενώ για την πατρινή ομάδα είχε ανοίξει το σκορ ο Αντωνόπουλος (37΄).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Χάμος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Σακελλαρόπουλος, Μωραΐτης, Μαυρόπουλος, Λιάτος, Κοτσόκολος, Λουκάς, Μακρής, Γκίκα. Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ι. Παπαδόπουλος, Τ. Παπαδόπουλος, Μαχαίρας, Τσεκούρας, Βιλανάκης, Οικονόμου, Βασίλτσης, Ξυνός, Θεοφανόπουλος και Ταξιαρχόπουλος.

ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ: Θεοδωρόπουλος, Ζεκάι, Σταματάκης, Σοφιανόπουλος, Τζώρτζης, Διαμαντόπουλος, Θεοδωρακόπουλος, Αντωνόπουλος, Πατρώνης, Παπαδιονυσίου, Μητρόπουλος. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι Ισόγλου, Θεοδωρόπουλος, Φερτάκης, Κωλέτσης, Τεντόπουλος, Μοσχόπουλος, Χ. Γιαννίτσος, Αγγ. Γιαννίτσος, Καψής, Φούντος, Ντζάνης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement