Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Συμπληρώθηκε η τριάδα των κίπερ

Published

on

 

TOY ΤΑΣΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά τους Ανδρέα Κολοβούρη και Μάριο Μικέ, η Παναχαϊκή συμπλήρωσε την τριάδα των γκολκίπερ, καθώς ενέταξε στο δυναμικό της τον 23χρονο Ραφαήλ Πιττάτζη, που μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Αιολικού Μυτιλήνης.

Ο νεαρός τερματοφύλακας αγωνίστηκε στην Κύπρο και στην Αγία Νάπα, ήταν μέλος των Εθνικών ομάδων της Κύπρου, ενώ έπαιξε και σε παιχνίδια πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, φορώντας τη φανέλα του συλλόγου του Βορείου Αιγαίου και αγωνιζόμενος σε ένδεκα παιχνίδια, δέχτηκε 12 τέρματα.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Παναχαϊκή αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα, Ραφαήλ Πιττάτζη! Ο 23χρονος έχει καταγωγή από Κύπρο καθώς και από Ουκρανία (γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 2000) και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τους «μικρούς» της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Τη σεζόν 2019/2020, αποκτήθηκε αρχικά από την Αγία Νάπα ενώ στη συνέχεια εντάχθηκε στο δυναμικό του Αχυρώνα Λιοπετρίου. Το καλοκαίρι του 2020, πήρε μεταγραφή στον Αιολικό στον οποίο και παρέμεινε μέχρι και το τέλος της προηγούμενης σεζόν, με εξαίρεση ένα εξάμηνο πέρασμα από την Αγία Νάπα ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως έχει διατελέσει μέλος και των μικρών Εθνικών Ομάδων της Κύπρου. Ραφαήλ, καλώς ήλθες στην οικογένεια της Παναχαϊκής!».

*Tην απόκτηση του πρώην κοκκινόμαυρου -Πατρινού- παίκτη Μανώλη Παπαχρονόπουλου, ανακοίνωσε κι επίσημα χθες ο ιστορικός Απόλλων Σμύρνης, που τη νέα χρονιά θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

ΦΙΛΙΚΟ «ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ»

Φιλικό παιχνίδι «ξεκαθαρίσματος» αρκετών ποδοσφαιριστών θεωρήθηκε το χθεσινό με την Αχαϊκή, καθώς το τεχνικό επιτελείο της Παναχαϊκής, Στέφανο Φραντσιόζα και Πάρη Κωνσταντακόπουλου χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές, προκειμένου να δουν εάν κάνουν για την κοκκινόμαυρη ομάδα, αφήνοντας εκτός αποστολής 21 παίκτες, που με τη σειρά τους γυμνάστηκαν μετά τη λήξη αυτού του παιχνιδιού κανονικά. Για την ιστορία, η Αχαϊκή που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας αν και ηττήθηκε 3-0 στάθηκε καλά κι έβαλε δύσκολα στην αντίπαλό της. Τα γκολ της κοκκινόμαυρης ομάδας σημείωσαν οι Πατρινός (6΄, 55΄) και Μασούρας (68΄).

ΣΤΙΣ 30/8 ΕΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟ

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι έχει οριστεί για τις 30 Αυγούστου, με την Παναχαϊκή να υποδέχεται στην έδρα της τον Πανμοβριακό Ριόλου -επίσης ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας- παρουσία του κόσμου της, χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί η ώρα έναρξής του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement