Connect with us

Ελλάδα

Φωτιά στην Πάρνηθα: Βελτιωμένη η κατάσταση – Δεν υπάρχει μεγάλο ενεργό μέτωπο

Published

on

Συνεχίζουν να επιχειρούν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, επίγειες και εναέριες, στην Πάρνηθα ώστε να θέσουν υπό έλεγχο και να σβήσει η φωτιά.

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, μιλώντας στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις» δήλωσε ότι τα πολλαπλά μέτωπα που εκδηλώθηκαν ταυτόχρονα στη χώρα προβληματίζουν τις Αρχές που πλέον κάνουν λόγο για κακόβουλες ενέργειες.

Αναφορικά με την εξέλιξη της πυρκαγιάς στην Πάρνηθα, στην περιοχή της Φυλής, σε ένα σημείο επικεντρώνονται τις τελευταίες ώρες οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής, καθώς νωρίτερα σημειώθηκε μία νέα αναζωπύρωση. Ωστόσο, βελτιωμένη φαίνεται να είναι η κατάσταση στην περιοχή.

«Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει μεγάλο ενεργό μέτωπο», δήλωσε για την Πάρνηθα, επισημαίνοντας ότι οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων επικεντρώνονται στο σημείο με την αναζωπύρωση.

Στο σημείο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επιχειρούν 260 πυροσβέστες με 13 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 77 οχήματα ενώ από εναέρια μέσα συνδράμουν 8 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement