Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στέφανος Κασσελάκης: Θα μιλήσει σήμερα  στις 8 μ.μ., στο καφέ «Hemingway»

Published

on

Με τη σημερινή επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη, ολοκληρώνεται ο κύκλος των παρουσιών των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης θα μιλήσει σε συγκέντρωση μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στις 8 μ.μ, στο καφέ «Hemingway», στη συμβολή των οδών Γεροκωστοπούλου και Ρήγα Φεραίου

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η πρόσκληση αφορά «τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, αλλά και κάθε νέο και νέα, κάθε προοδευτικό και δημοκράτη πολίτη της Πάτρας, σε μια συζήτηση για την ριζική ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και της χώρας μας».

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, εξαπέλυσε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στο Live News  του Mega και το Νίκο Ευαγγελάτο από το δάσος της Δαδιάς το οποίο επισκέφθηκε.

«Ο πρωθυπουργός δεν έχει εμφανιστεί εδώ σε ένα νομό, το νομό Έβρου που θα είναι υποψήφιος. Μιλάμε για 1 εκατομμύριο στρέμματα που έχουν καεί Η πανίδα έχει καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό και στην Δαδιά που υπάρχει μεγάλη έμφαση και πλούτος στην ορνιθοπανίδα έχουμε μεγάλο θέμα», είπε.

Για την δασοπυρόσβεση και τι θα έκανε αν κυβερνούσε ο κ. Κασσελάκης είπε ότι υπάρχει μια αλληλοεπικάλυψη όλων των φορέων μεταξύ των υπουργείων για το ποιος κάνει τι. «Δεν υπάρχει μακρόπνοος σχεδιασμός. Χρειάζεται ριζική ανασυγκρότηση σε όλο το κομμάτι της Πολιτικής Προστασίας ενώ υπάρχει μεγάλη υποστελέχωση στις δασικές υπηρεσίες. Μόνο στην Αλεξανδρούπολη έχουν προϋπολογισμό 300.000 ευρώ για τον καθαρισμό του δάσους. Το επιτελικό κράτος δεν δουλεύει και τα λάθη που επαναλαμβάνονται παύουν να είναι λάθη».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα δείτε ΣΥΡΙΖΑ με ικανά στελέχη και επαγγελματισμό και θα δείτε πρωθυπουργό με γραβάτα. χρειάζεται συνέδριο επανίδρυσης και ευκαιρίες στις οργανώσεις μελών. Τόνισε ακόμα ότι συνομίλησε με τον κ. Φίλη που του άσκησε δριμεία κριτική και σημείωσε ότι αν κερδίσει δεν θα ανεχθεί οποιαδήποτε υπονόμευση. Για τον επίσης επικριτή του Στέφανο Τζουμάκα είπε ότι την ώρα της ομιλίας του είχε πάει σε ένα διάλειμμα τουαλέτας…

«Όλο το σύστημα είναι εναντίον μου αλλά εγώ λογοδοτώ μόνο στον ελληνικό λαό», είπε ακόμα.

Σημείωσε ακόμα ότι πρέπει να γίνουν δομικές αλλαγές στον ΣΥΡΙΖΑ και να γίνει ένα μεγάλο προοδευτικό κόμμα. Για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί για την σεξουαλική του επιλογή είπε ότι περίμενε ότι θα γίνονταν ομοφοβικές επιθέσεις.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement