Connect with us

Γυναίκα

Κάτι από 90’s         

Published

on

     

Τα τελευταία χρόνια σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι τα κοσμήματα έχουν γίνει λίγο πιο παιχνιδιάρικα, μίνιμαλ και «παλιάς σχολής». Έχετε ξεφύγει από τις χρυσές αλυσίδες, τους πολύτιμους λίθους, τις βαριές αλυσίδες και τα fashion girls προτιμούν υλικά που φαινομενικά μπορεί να μοιάζουν ακόμα και με παιδικό παιχνίδι ή αξεσουάρ.

Μποεμ αισθητική

Τα κοσμήματα αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, απορρίπτουν τη λάμψη και το glam και υιοθετούν μια πιο μποέμικη τάση, ανέμελη, που δίνει την αίσθηση του παιδικού -σαν να πήρατε ένα κομμάτι σπάγκου και να δέσατε μια όμορφη πέτρα που βρήκατε στην παραλία.

Δυναμική επαναφορά

Μετά τα πολύχρωμα βραχιόλια με τις ιδιαίτερες πέτρες και τα γράμματα που κυριάρχησαν το περασμένο καλοκαίρι, τα κοχύλια (που επιστρέφουν φέτος χάρη στο Mermaidcore trend που κάνει θραύση) και τα choker, φέτος μια τάση που οι παλιότερες θυμάστε από τα ‘90s και οι νεότερες μαθαίνουν από τις πιο στιλάτες fashionistas (βλέπε Μπέλα Χαντίντ, Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Ίρις Λο), είναι τα cord necklaces!

Κάνει θραύση

Τα κολιέ με κορδόνια (Cord necklace) σας συστήνονται ξανά για το καλοκαίρι του 2023 σε μια ενημερωμένη και «προχωρημένη» έκδοση -με δερμάτινα λουράκια να κρατούν μενταγιόν σε κάθε πιθανό σχήμα και χρώμα, που δίνουν τύπο στο σύνολό σας και χαρίζουν ανεπιτήδευτο στιλ. Ταιριάζουν με τα αέρινα πουκάμισό σας, τα αγαπημένα σας t-shirt με στάμπες, τα ribbed φανελάκια σας, αλλά και τα bra tops, ενώ είναι η ιδανική επιλογή αν θέλετε να δώσετε στο beach look σας μια επιπλέον ενδιαφέρουσα νότα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement