Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Ελλάδα

Η απολογία του 22χρονου που πυροβόλησε τον 29χρονο για μια προσπέραση- «Έριξα χωρίς να βλέπω καθαρά»

Δημοσιεύθηκε

στις

Προφυλακίστηκε ο 22χρονος που πυροβόλησε τον 29χρονο για μια προσπέραση στην Κρήτη και φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του, ότι «έριξε στα τυφλά», για να φοβίσει το θύμα.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, φέρεται να είπε πως «οδηγούσα το αυτοκίνητο ενός φίλου μου κι ενώ πορευόμουν, παρατήρησα ότι το μπροστινό αυτοκίνητο πήγαινε πολύ αργά. Τότε προσπάθησα να το προσπεράσω βγάζοντας φλας όμως μου έκλεινε το δρόμο με αποτέλεσμα να μην μπορώ. Σταμάτησα το αυτοκίνητό μου προκειμένου να του δώσω χρόνο να απομακρυνθεί».

«Ξαφνικά σταμάτησε κι εκείνο μπροστά μου. Άνοιξα το παράθυρο και ζήτησα εξηγήσεις. Ο 29χρονος άρχισε να μου μιλάει χυδαία. Έκανα επί τόπου αναστροφή για να γυρίσω σπίτι μου», φέρεται να πρόσθεσε.

«Σταμάτησα λίγο πιο κάτω για να πάρω έναν φίλο μου. Τότε είδα το αυτοκίνητο του 29χρονου να περνά από μπροστά μου, να κάνει αναστροφή και να έρχεται κατά πάνω μου. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Άρπαξα το πιστόλι τύπου στυλό που είχα μαζί μου και πυροβόλησα χωρίς να βλέπω καθαρά από τα δυνατά φώτα, με την ελπίδα να φοβηθεί από τον ήχο και να μην πέσει πάνω μου», αναφέρει η εκπομπή, ότι υποστήριξε ο 22χρονος.

«Τότε το αυτοκίνητο του 29χρονου έκανε ελιγμό κι έτσι βρήκα την ευκαιρία να φύγω. Αυτή είναι η τελευταία εικόνα που έχω», φέρεται να κατέληξε στην απολογία του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement