Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επίσκεψη με διπλό ρόλο σε αστυνομικές υπηρεσίες

ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΧΑΡ. ΤΣΙΤΣΙΚΑ

Published

on

Επίσκεψη στις αστυνομικές υπηρεσίες της Δυτικής Αχαΐας και στο Γ’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών πραγματοποίησε χθες ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Αχαΐας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Αχαΐας με τον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη «Μπροστά για Όλους», Χαράλαμπος (Χάρης) Τσίτσικας.

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τους συναδέλφους του για τον άψογο χειρισμό της υπόθεσης που πήρε μάλιστα μεγάλες διαστάσεις και τη σύλληψη του ατόμου που εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος του πληρώματος του περιπολικού που έφθασε στο σημείο μετά από καταγγελία για διατάραξη.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συναδέλφους του και να ενημερωθεί διεξοδικά για θέματα που είναι σε εξέλιξη από την περιφέρεια και τους αφορούν άμεσα.

«Η επίσκεψη στις αστυνομικές υπηρεσίες της Δυτικής Αχαΐας και στο Γ’ Αστυνομικό Τμήμα είχε διπλό ρόλο. Αρχικά, την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι αστυνομικοί στις υπηρεσίες τα οποία είναι αρκετά αλλά και την παρουσίαση των δράσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που είναι σε εξέλιξη και αφορούν τον κλάδο της Ελληνικής Αστυνομίας. Με τις ενέργειες του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη η Ελληνική Αστυνομία, απέκτησε περιπολικά, πετύχαμε την ενεργειακή αναβάθμιση στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, που είναι σε εξέλιξη, απέκτησε drones. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έδειξε έμπρακτα ότι είναι αρωγός και θα συνεχίσει και την επόμενη τετραετία να είναι δίπλα στα Σώματα Ασφαλείας να τα βοηθάει με οποιοδήποτε τρόπο, γιατί πιστεύει στην χρησιμότητα και την αναγκαιότητα τους καθώς αυτά αποτελούν τους θεματοφύλακες της ασφάλειας».

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement