Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Ελλάδα

Πλημμύρες στη Λάρισα: Κάτοικοι μεταφέρονται με μπουλντόζες σε ασφαλή σημεία – Δείτε βίντεο

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μπουλντόζες μεταφέρονται σε ασφαλέστερα σημεία της περιοχής, κάτοικοι των εργατικών κατοικιών Γιάννουλη στη Λάρισα, που είδαν τα σπίτια τους να πλημμυρίζουν με λασπόνερα και τα αυτοκίνητά τους κυριολεκτικά να εξαφανίζονται κάτω από το νερό.

Με λιγοστά πράγματα στα χέρια, οι πολίτες που απεγκλωβίστηκαν από τους διασώστες και βγήκαν σε ασφαλές σημείο, ανεβαίνουν στην μπουλντόζα προκειμένου να καταφέρουν να περάσουν από το λασπονερα και να φτάσουν σε άλλα σπίτια για να φιλοξενηθούν από συγγενείς και φίλους.

Δείτε βίντεο:

 

Το «δρομολόγιο» των ανθρώπων που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους όταν τα λασπονερα έφτασαν ακόμα και τα τρία μέτρα, συνοδεύουν πυροσβέστες.

Υπενθυμίζεται ότι, η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην περιοχή των εργατικών κατοικιών Γιάννουλη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πυροσβεστικής που μπαίνουν με βάρκες και βγάζουν πολίτες που είχαν αποκλειστεί στα σπίτια τους.

Δείτε φωτογραφίες:

larisa__4_
larisa__5_
larisa__6_
larisa__7_
larisa__9_
larisa__10_

 

Στην προσπάθεια των Αρχών, συνδράμουν και εθελοντές διασώστες και άνθρωποι που έχουν φτάσει με βαριά οχήματα για να προσφέρουν τη βοήθειά τους όπου κριθεί απαραίτητο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement