Connect with us

Παναχαϊκή

Ένας αγώνας, μια πρόκριση

Published

on

 

Η Παναχαϊκή φιλοξενείται σήμερα (16:00) στο Μενίδι από τον Αχαρναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο κύβος ερρίφθη και οι επίσημες υποχρεώσεις για την Παναχαϊκή αρχίζουν, καθώς σήμερα (16:00), ρίχνεται στη μάχη των αγώνων της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, εκστρατεύοντας στο Μενίδι για να αντιμετωπίσει τον γηπεδούχο Αχαρναϊκό.

Ένας αγώνας, μια πρόκριση και στην κοκκινόμαυρη ομάδα θέλουν να βάλουν τα «καλά» τους και να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, προκειμένου να διώξουν από πάνω τους τον «κακό δαίμονα» του εφιαλτικού φιλικού αγώνα με την Καλλιθέα.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

Στην κοκκινόμαυρη ομάδα, υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία και άπαντες επιθυμούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα, με οποιοδήποτε τρόπο και απέναντι στον αντίπαλό τους Αχαρναϊκό θα κάνουν τα πάντα για να τα καταφέρουν.

ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το τεχνικό δίδυμο των Στέφανο Φραντσιόζα και Πάρη Κωνσταντακόπουλου ανακοίνωσε την αποστολή για το σημερινό παιχνίδι την οποία απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές (με τους αντίστοιχους αριθμούς στην φανέλα): 18. Κολοβούρης, 91. Πιτατζής., 13. Μ. Μικές (τερματοφύλακες), 25. Λιοφάγος, 35. Κούτσιας, 2. Καραγιάννης, 93. Μπάρετ, 6. Νάστος, 4. Γκάντσιερ, 14. Λ. Μικές (αμυντικοί), 5. Μαρτίνεζ, 88. Τόσκα, 17. Παραστατίδης, 80. Κυρσανίδης (μεσοι), 70. Χριστόπουλος, 11. Ντ’ Ολιβέιρα, 7. Πετσίτης, 33. Μασούρας, 9. Πατρινός, 47. Πετράτος, 10. Αποστολόπουλος (επιθετικοί).

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Οσοι έμειναν εκτός αποστολής πραγματοποίησαν κανονικά την προπόνησή τους, σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Αγυιάς υπό τις οδηγίες του γυμναστεί Αιμίλιου Βελή και το βλέμμα της τεχνικής ηγεσίας Στέφανο Φραντσιόζα και Πάρη Κωνσταντακόπουλου.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ

Τρίτη φορά θα βρεθούν αντιμέτωποι Αχαρναϊκός και Παναχαϊκή στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Την περίοδο του 2003-2004 σε παιχνίδι στην Πάτρα η κοκκινόμαυρη ομάδα είχε κερδίσει 1-0 (39΄ Μπερτσιάς), αλλά στο Μενίδι ο Αχαρναϊκός ανέτρεψε την εις βάρους του κατάσταση, νικώντας 3-0 στην παράταση (39′ Ρουσόπουλος, 98′ Κοσμάς, 112′ Λαμπρόπουλος), παίρνοντας την πρόκριση.

ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

Εάν και εφόσον η Παναχαϊκή μπορέσει και περάσει, θα βρει στον δρόμο της και στην 4η φάση τον Πιερικό, σε ένα παιχνίδι, που επίσης θα διεξαχθεί εκτός έδρας και πιο συγκεκριμένα στις 27/9, ενώ εάν κερδίσει θα τεθεί αντιμέτωπη με την Κηφισιά στην 5η φάση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ

Ο Δημήτρης Μπεκιάρης του συνδέσμου διαιτητών Κορίνθου, θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι (16:00) για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Βοηθούς θα έχει τους Νικόλαο Τριαντάφυλλο και Παναγιώτη Σπηλιώτη, όλοι του ιδίου συνδέσμου. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ευστράτιος Μαχαίρας του συνδέσμου διαιτητών Αθηνών. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι η Αντωνία Κόκκοτου από την Αργολίδα. Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας φάσης του θεσμού, που θα γίνουν σήμερα θα τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: 16:00: Πανθρακικός-Εθνικός: Χοροζόγλου (Δράμας), ΑΟ Χανιώτης-Τηλυκράτης Λευκάδας: Τσιάρας (Καβάλας), Παναργειακός-Παμβουπρασιακός: Τσαμούρης, Νικολόπουλος, Καραμπέτσος (Μεσσηνίας), Κεφίλης (Κορινθίας), Ιωνικός-Καλλιθέα: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Απόλλων Παραλιμνίου-Αλεξανδρούπολη: Παγώνης (Μακεδονίας), Μακεδονικός-Αιγάλεω: Πουλικίδης (Δράμας), Κοζάνη-Ηρακλής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής), Ηλιούπολη-Λεβαδειακός: Τσετσίλας (Καστοριάς), Αστέρας Λιανοκλαδίου-Γιούχτας: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών).

ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΗΣ Κ19

Ορίστηκαν από την διοργανώτρια αρχή της Σούπερ Λίγκας 2 οι όμιλοι του πρωταθλήματος Κ19 με την Παναχαϊκή που έχει στόχο τον τίτλο, να κατατάσσεται στον τρίτο όμιλο. Μαζί της οι εξής ομάδες: Διαγόρας, Ηλιούπολη, Καλαμάτα, Τηλυκράτης Λευκάδας. Οι υπόλοιποι όμιλοι έχουν ως εξής: Α΄ όμιλος: Απόλλων Πόντου, Αλμωπός Αριδαίας, Καμπανιακός, Κοζάνη, Μακεδονικός, Ηρακλής. Β΄ όμιλος: ΑΕΛ, Αιολικός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου. Δ΄ όμιλος: Αιγάλεω, Athens Kallithea, Γιούχτας, Ιωνικός, Χανιά, ενώ προσεχώς θα ανακοινωθούν και οι ημερομηνίες των αγώνων κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 2

Παραμένει ως έχει η προκήρυξη της Super League 2, παρά την αποχώρηση του ΟΦ Ιεράπετρας και την εκκρεμότητα με τον Αλμωπό Αριδαίας. Από το Βορρά πέφτουν απευθείας 12ος και 13ος, ενώ από το Νότο, που έχει μια ομάδα λιγότερη, υποβιβάζεται απευθείας ο 12ος. Tα play out θα γίνουν για τις θέσεις 6-11 και από εκεί θα προκύψουν οι υπόλοιπες ομάδες που θα πέσουν. Στο Νότο, συμπεριλαμβάνεται ως υποβιβασμένος ο ΟΦ Ιεράπετρας. Συνεπώς τρεις θα είναι και πάλι, αυτοί που θα υποβιβαστούν από κάθε όμιλο (9-11) από τη μάχη της παραμονής. Σε ό,τι αφορά τα play off, οι ομάδες από τις θέσεις 1-5 του κάθε ομίλου θα παλέψουν για να βγει ο πρωταθλητής κάθε ομίλου που θα κερδίσει και την άνοδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την κανονική διάρκεια, οι ομάδες θα μπουν στα play off και στα play out με τους μισούς βαθμούς.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement