Connect with us

Στοίχημα

Στήριξη στον Λεβαδειακό και δύο κλειστά λάτιν παιχνίδια

Published

on

 

Κύπελλο Ελλάδας έχει η σημερινή μέρα, σαφώς και οι ομάδες είναι χαμηλών κατηγοριών. Παίζει όμως και ο Λεβαδειακός, αλλά και ο Ιωνικός, με την Καλλιθέα. Επίσης δεν περιμένουμε να ανοίξουν τα σκορ σε αναμετρήσεις στη Βραζιλία και στην Κολομβία.

  1. Α.Ο. Χανιώτης – Τηλυκράτης (16:00)

Ξεκινάμε με Κύπελλο Ελλάδας. Ο Α.Ο. Χανιώτης εδρεύει στη Χαλκιδική και θα αγωνιστεί και φέτος στη Σούπερ Λιγκ 2. Με τον Παναγιώτη Διλμπέρη στο τιμόνι της, μετράει ήδη 2 προκρίσεις εις βάρος της Δόξας Βώλωκα και του Αστέρα Πετριτή. Ο Τηλυκράτης πήρε την άνοδο από τη Γ’ Εθνική και πλέον οι δυσκολίες αυξάνονται με τη συμμετοχή του στην αμέσως επόμενη κατηγορία. Άργησε να ξεκινήσει προετοιμασία και αυτό ίσως στοιχίσει στο ξεκίνημα. Ρισκάρουμε με πρόκριση για τη γηπεδούχο και παίζουμε απόδοση 2.05.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα κορυφαία νόμιμα Online Live Casino στην Ελλάδα το 2023!

  1. Ηλιούπολη – Λεβαδειακός (16:00)

Συνεχίζουμε με τη μονομαχία στην Ηλιουπόλη, με την ομώνυμη ομάδα να αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό. Η γηπεδούχος επιστρέφει στη Super League 2 μετά από 11 χρόνια, έχοντας φυσικά ως στόχο την παραμονή. Με τον Νίκο Παντέλη στην τεχνική ηγεσία, θα χρειαστεί να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ο Λεβαδειακός υποβιβάστηκε και πάλι, αν και το… πάλεψε στη διαδικασία των πλέι οφ. Ενισχυμένος φέτος, ο Νίκος Νιόπλιας ηγείται της προσπάθειας. Το ζευγάρι έχει φαβορί και αυτό είναι οι Βοιωτοί, συνεπώς το «2» στο 1.90 μπαίνει στο δελτίο μας.

  1. Ιωνικός – Καλλιθέα (16:00)

Ο Ιωνικός υποβιβάστηκε πέρσι από τη Σούπερ Λιγκ, έχοντας συνολικά κακή παρουσία στο πρωτάθλημα. Αλλαγές στο ρόστερ του, ενώ στην άκρη του πάγκου βρίσκεται πλέον ο Γιώργος Σίμος. Ο τελευταίος ήταν πέρσι στην Καλλιθέα. Η φιλοξενούμενη έχει τον Αλέκο Βοσνιάδη στο τιμόνι της, αλλά και αρκετές ποιοτικές μονάδες στο ρόστερ της. Βασικός στόχος για φέτος είναι η άνοδος στα μεγάλα σαλόνια. Δύο ομάδες που έχουν ποιότητα και μπορούν προσφέρουν θέαμα, οπότε η επιλογή μας είναι το G/G στο 1.80.

  1. Μπογιάκα Τσίκο – Ιντεπ. Σάντα Φε (14/9, 01:45)

Στην Κολομβία, η Μπογιάκα Τσίκο δεν εντυπωσιάζει σε καμία περίπτωση μιας και έχει 1-7-2 σε 10 αγωνιστικές. Παραμένει αναπόφευκτα μακριά από την πρώτη οκτάδα. Αρνητική η παράδοση που έχει κόντρα στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, μιας και έχει 0-2-4 στα 6 τελευταία ματς. Σε καλύτερη μοίρα η τελευταία, κοιτάζει τα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Μπορεί να μη χάσει στο τωρινό ματς, χωρίς όμως να ξεφεύγει το σκορ. Το «Χ2 & Under 3,5» έχει απόδοση 1.73.

  1. Φλαμένγκο – Ατλέτικο Παραναένσε (14/9, 03:30)

Στη Βραζιλία, η Φλαμένγκο βρίσκεται στους 39 βαθμούς και με νίκη κόντρα στην Παραναένσε θα φτάσει στους 42 και θα πιάσει τη 2η θέση έστω και προσωρινά. Προέρχεται από αήττητο σερί 3-2-0, έχοντας καλή σχέση με τα δίχτυα. Η φιλοξενούμενη πορεύεται με τρία σερί «Χ» και θέλει να μπει δυναμικά στο κόλπο της πρώτης εξάδας. Σε ουδέτερο γήπεδο διεξάγεται το ματς, με πολλές απουσίες η Ατλέτικο, κενά και στη γηπεδούχο, οπότε δύσκολα θα ανοίξει το σκορ. Κρατάμε ως επιλογή το Under 2.75 σε απόδοση 1.75.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement