Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ένα μεγάλο Αερόστατο στη Πάτρα, για το Φεστιβάλ “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών” – Συναυλία με Ευρυδίκη και 1550

Published

on

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Οργανισμός Safety Project σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, κο Μπονάνο Χαράλαμπο, πραγματοποιεί το Φεστιβάλ στην Πάτρα: “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών”

Από τις 6:00 μ.μ. θα ξεκινήσει το Φεστιβάλ, με Είσοδο Ελεύθερη για όλους.

Πρώτα θα μπουν στο αερόστατο αγαπημένοι καλλιτέχνες και παιδιά νικητές του παιδικού καρκίνου. Η Ευρυδίκη με την 3χρονη μας πρέσβειρα Άννα – Αποστολία, οι 1550 με άλλα παιδιά και πολλοί αγαπημένοι καλλιτέχνες.

Το αερόστατο θα ανέβει ελεγχόμενα για να στείλουμε μακριά το μήνυμα “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών”.

Όλοι μπορούν να μπουν στο ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ και να βγάλουν φωτογραφίες!

Το ΚΕΔΜΟΠ – Χάρισε Ζωή θα είναι εκεί, για να ενημερώνει και να κάνει νέες εγγραφές!

Αγαπημένοι ήρωες των παιδιών και μασκώτ, ξυλοπόδαροι θα είναι εκεί για να παίξουν μαζί τους! Κατά τις 8:30 μ.μ. θα ξεκινήσει η απονομή επαίνων σε ιατρούς και φορείς υποστηρικτές.

Πυροτεχνήματα θα χρωματίσουν τον ουρανό και η συναυλία θα ξεκινήσει με την 9χρονη Θέλια Κούφη όπου θα πει 2 δικά της τραγούδια, οι 1550 θα πάρουν τη σκυτάλη και θα γίνει η κορύφωση με την Ευρυδίκη που έχει κάνει νέες επιτυχίες!

“Είναι ένας ιερός σκοπός, ένα μεγάλο στοίχημα για εμένα προσωπικά και για τον Οργανισμό Safety Project, τον οποίο εκπροσωπώ. Θέλουμε να έχουμε περισσότερες εγγραφές Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και κυρίως να καταλάβει ο κόσμος, ότι η διαδικασία είναι ακίνδυνη, ανώδυνη & σώζεις μια ζωή. Έτσι απλά!

Η μικρή μας πρέσβειρα Άννα – Αποστολία, είναι σήμερα υγιής, έπειτα από 2 μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών.

Στην οικογένεια μου, είμαστε τα περισσότερα μέλη, εγγεγραμμένοι ως δότες μυελού των οστών, ωστόσο δεν ήταν κανείς μας συμβατός με το μωρό. Γι’ αυτό χρειάστηκε να στραφούμε προς αναζήτηση συμβατού δότη.

Η Άννα μας, είναι ένα τυχερό παιδί. Η πρώτη δότρια είναι Ελληνίδα, μητέρα δύο παιδιών, η οποία όταν ενημερώθηκε ότι είναι συμβατή με την Άννα μας, αμέσως δέχτηκε να δώσει μυελό των οστών με μια απλή διαδικασία.

Η Άννα, όταν χρειάστηκε και δεύτερη μεταμόσχευση, τότε πραγματικά πιστέψαμε ότι είναι θαύμα και ο δεύτερος δότης βρέθηκε να είναι από το Ισραήλ, ένας νέος άνδρας έως 30 ετών, ο οποίος κι αυτός με χαρά, έδωσε αίμα για να συλλέξουν τα αιμοποιητικά κύτταρα και να γίνει η μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Πριν κάποιες ημέρες, μίλησα με μια οικογένεια, έχουν ένα κοριτσάκι 8 μηνών και αναζητούν δότη για να γίνει η μεταμόσχευση. Αυτός είναι στόχος ζωής. Πρέπει να σκεφτείτε όλοι από 18 – 45 ετών, ότι μπορείτε να γίνετε Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών. Αν κάποιος από εσάς είναι συμβατός με ένα παιδί, με ένα συνάνθρωπο μας, η δωρεά γίνεται μέσω αίματος.

Προσκαλώ, όλους τους νέους, τους φοιτητές μας, τους μεγαλύτερους που έχουν ακόμη και οικογένεια, να είναι την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου, στο Φάρο της Πάτρας.” δήλωσε η Ελένη Βασιλοπούλου, Δημοσιογράφος και Πρόεδρος του Οργανισμού Safety Project.

Σας περιμένουμε όλους!!!

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, στον Φάρο της Πάτρας, για πρώτη φορά, ένα μεγάλο ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ, θα είναι εκεί, για να στείλουμε παντού το μήνυμα “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών” 

Πάμε να γίνουμε 100.000 δότες μυελού των οστών!

Ευχαριστούμε τους φορείς:

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και Αντιπεριφερειάρχη κο Μπονάνο Χαράλαμπο, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το ΚΕΔΜΟΠ – ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ

Ευχαριστούμε του υποστηρικτές του Φεστιβάλ “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών”:

LOUX, Skyline balloons, Hemoglobe, ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ Μηχανήματα, ΦΑΡΟΣ εν Πάτραις, Astir Hotel Patras, Ammousa, Enarxi, Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΒΕΡΓΗ, Juniorsevents, Καρναβαλικός Οργανισμός Πάτρας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement