Connect with us

Ελλάδα

Εντός της ημέρας ανοίγει η Εθνική Οδός Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Published

on

Πυρετώδεις είναι οι προσπάθειες των συνεργείων προκειμένου να ανοίξει όσο πιο σύντομα γίνεται η ΠΑΘΕ έτσι ώστε να αποκατασταθεί η σύνδεση της βόρειας και της νότιας Ελλάδας.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το απόγευμα, ή έστω αργά το βράδυ η Εθνική Οδός αναμένεται να ανοίξει ξανά για πρώτη φορά μετά την κακοκαιρία Daniel η οποία έπληξε την Θεσσαλία.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα, όπως είπε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, κ. Γιάννης Αρτοποιός, το σημείο της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης που παραμένει κλειστό ήταν στο στάδιο του τελικού ελέγχου.  Όπως είπε στην ΕΡΤ «έχουν προχωρήσει οι εργασίες» προσθέτοντας ότι το τμήμα που παραμένει κλειστό «θα ανοίξει πολύ πιο σύντομα».

«Είμαστε στον τελικό έλεγχο και τον καθαρισμό του οδοστρώματος. Γίνεται αξιολόγηση» πρόσθεσε ο κ. Αρτοποιός επιβεβαιώνοντας ότι η κυκλοφορία θα ξεκινήσει «σίγουρα από μια λωρίδα» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της πυροσβεστικής «η προσπάθεια που καταβάλλεται είναι να ανοίξει σήμερα και σύντομα. Η προσπάθεια είναι να ανοίξει εντός της σήμερον, πρόκειται για τεχνικό ζήτημα».

Εξηγώντας, δε, τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί μέχρι το «πράσινο φως», ο κ. Αρτοποιός είπε ότι «ο παραχωρησιούχος έχει κάνει καθαρισμό μαζί με τα συνεργεία της πυροσβεστικής, μετά θα κάνει εισήγηση προς την ΕΛΑΣ από την οποία και τελικά θα εκδοθεί η διαταγή για την ΠΑΘΕ».

Ροή ειδήσεων

Advertisement