Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

O Φωκίων Ζαΐμης στην κοινότητα των Ρομά στην Κ. Αχαΐα

Published

on

 

 

Προτάσεις συνεργασίας, μαζί με τους Δήμους και τις αντίστοιχες τοπικές οργανώσεις, εξετάζει ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας

Φωκίων Ζαΐμης. Ο κ. Ζαΐμης προ ημερών επισκέφθηκε τους Ρομά στην Kάτω Αχαΐα, καθώς εδώ και καιρό σχεδιάζει νέα προγράμματα με σκοπό την επίλυση χρόνιων προβλημάτων αναφέροντας ότι θα δώσει έμφαση στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

«Βρέθηκα στη μεγάλη οικογένεια των αδελφών μας Ρομά στην Κάτω Αχαΐα προκειμένου να κουβεντιάσουμε με ειλικρίνεια τα ζητήματα και τις προοπτικές που υπάρχουν ενώ μιλήσαμε και για το γενικότερο κοινωνικοοικονομικό και πολιτιστικό πλαίσιο στο οποίο ζούμε και δραστηριοποιούμαστε. Ως άνθρωπος σέβομαι την διαφορετικότητα κάθε κοινωνικής ομάδας, τα ήθη και τα έθιμά της, και πιστεύω ότι αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν».

Παρόντες στη συνάντηση, ήταν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου Κάτω Αχαΐας «Άγιος Ταξιάρχης» Δημήτρης Γεωργογιάννης, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου και πρόεδρος της Ανοιχτής Κοινότητος Έρευνας, Πληροφόρησης και Πολιτισμού «Πάτρα Ζώνη 14», Χρήστος Φιλιππόπουλος και ο αντιπρόεδρος Δυτικής Ελλάδος ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ Αντώνιος Μπατζαλής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement