Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Έχασε τη μάχη ο 85χρονος, τέσσερις μήνες μετά το «χτύπημα» – Είχε πέσει θύμα ληστείας από 17χρονο Ρομά στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Πράτσικα

Published

on

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΦΛΑΜΗ (ΓΝΩΜΗ)

Μοιραία στάθηκε για την ζωή ενός 85χρονου η επίθεση δέχθηκε που δέχθηκε πριν από λίγους μήνες από ομάδα ανηλίκων, με σκοπό τη ληστεία. Ήταν 6 Νοεμβρίου το βράδυ όταν ο 85χρονος Στέφανος Νικολακόπουλος έκανε τη βόλτα του στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων, όταν oμάδα νεαρών Ρομά του επιτέθηκε και ένας εξ αυτών – ένας 17χρονος – τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, νοσηλεύτηκε σε βαριά κατάσταση με κάταγμα στο κρανίο και την περασμένη εβδομάδα απεβίωσε. Η κηδεία του έγινε το Σάββατο από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Ρώσσου στην Πάτρα. Η τραγική αυτή εξέλιξη σηματοδοτεί εξελίξεις στο ποινικό σκέλος της υπόθεσης σε βάρος του 17χρονου συλληφθέντα, ο οποίος σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ήταν αυτός που έσπρωξε τον ηλικιωμένο ως αντίδραση επειδή το θύμα αρνήθηκε να του δώσει χρήματα. Ο 17χρονος φέρεται να έχει ομολογήσει στις αρχές την πράξη του και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης και της απόπειρας ληστείας, ενώ πλέον η υπόθεση που βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης δεν αποκλείεται να πάρει άλλη τροπή και ο ανήλικος να βρεθεί αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη για θανατηφόρα σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement