Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μπαράζ επαφών Καρπέτα στην Αιτωλοακαρνανία

Published

on

Σειρά επισκέψεων στην Αιτωλοακαρνανία πραγματοποιεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας, με στόχο την επαφή του με τους πολίτες και τη γνωστοποίηση των προγραμματικών  θέσεων του συνδυασμού «Μαζί  Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα».

Στο πλαίσιο αυτό, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης το πρωί της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου επισκέπτεται την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα βρίσκεται στην πόλη της Ναυπάκτου. Συγκεκριμένα, ο κ. Καρπέτας επικεφαλής κλιμακίου υποψηφίων του συνδυασμού «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» στην Αιτωλοακαρνανία, θα ξεκινήσει από τις 9 το πρωί της Τρίτης τις επαφές του στο Μεσολόγγι και θα επισκεφθεί τη λαϊκή αγορά, το νοσοκομείο , τη Γεωπονική Σχολή, την αγορά της πόλης, ενώ στις 12 θα έχει συνάντηση με φορείς της πόλης.

Το απόγευμα της Τρίτης, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, συνοδευόμενος από υποψηφίους της παράταξης, θα επισκεφθεί στις 5.30 τη Ναύπακτο, όπου θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Ναυπακτίας και Δωρίδας.

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Καρπέτας επισκέφθηκε την περασμένη Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου την Αμφιλοχία και τον Ορεινό Βάλτο, ενώ το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου συνέχισε την περιοδεία του στην Αιτωλοακαρνανία σε Βόνιτσα, Πάλαιρο, Πλαγιά και Μοναστηράκι.

Στο μεταξύ, το πρωί της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, περιόδευσε στην Πάτρα, επικεφαλής κλιμακίου υποψηφίων της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα», επισκεπτόμενος τα γραφεία του ΕΦΚΑ στην οδό Γούναρη και την έδρα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement