Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

 «Περιοδεύουμε παντού για να αποκτήσει ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ ο τόπος μας»

Published

on

Η «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ για τη Δυτική Αχαΐα» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρηγόρης Αλεξόπουλος περιοδεύουν καθημερινά τους τελευταίους μήνες σε χωριά και οικισμούς του Δήμου.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού θα βρεθούν στα χωριά του Δήμου, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για την επόμενη μέρα του τόπου που πρέπει να αποκτήσει «ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ».

Το πρόγραμμα περιοδειών αυτής της εβδομάδας έχει ως σημείο συνάντησης τα φανάρια της Κάτω Αχαΐας καθημερινά στις 19.30, ώστε στις 20.00 να βρίσκεται η αυτοκινητοπομπή στους εξής προορισμούς:

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου – Λαμπραίικα, Βεσκουκαίικα, Καρυά, Λογοθέτη, Πετροχώρι

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου – Καρέικα, Καραμεσιναίικα, Φράγκα

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου – Αγιος Στέφανος, Χαϊκάλι, Κώμη, Μιτόπολη

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου – Αχαϊκό, Ανω Αλισσός, Καμενίτσα, Κάτω Αλισσός

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου – Φώσταινα, Αρλα, Ζησιμαίικα, Φλόκα

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου – Απιδεώνα, Καγκάδι, Ριόλος

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου – Πουρνάρι, Μύρτος, Γιουλαίικα, Κρίνος

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος δήλωσε για το πρόγραμμα των περιοδειών: «Μετά την πρωτοφανή εκδήλωση για τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου που η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκλονιστική, ήρθε η ώρα να πάμε κι εμείς πιο μαζικά στα χωριά για να επικοινωνήσουμε παντού το πλάνο μας ώστε να αποκτήσει “ΑΝΑπτυξιακή ΠΝΟΗ” η Δυτική Αχαΐα. Η τελική περιοδεία στέλνει το μήνυμα παντού. Είμαστε το μέλλον του τόπου μας και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να είναι ευοίωνο για τα παιδιά μας και εμάς. Προχωράμε μέχρι την τελική νίκη. Για εμάς, η τελική νίκη θα έρθει ότι θα έχουμε δώσει νέα πνοή στον τόπο μας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement