Connect with us

Στοίχημα

«ΤΡΕΛΗ» απόδοση στο 65.00 για τις ελληνικές ομάδες!

Published

on

 

Σήμερα ΑΕΚ, Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός ρίχνονται στη μάχη των ομίλων του Europa League!

Οι τρεις πρώτοι του περσινού πρωταθλήματος συμμετέχουν στη φάση ομίλων της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA και στοχεύουν σε μια αξιοσημείωτη ευρωπαϊκή πορεία.

Τόσο η πρωταθλήτρια ΑΕΚ όσο κι ο δεύτερος Παναθηναϊκός δεν τα κατάφεραν στα playoffs του Champions League και «υποβιβάστηκαν» στο UEL, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» μέσω της 3ης θέσης πέτυχαν δύο σερί προκρίσεις στον 3ο προκριματικό και τα playoffs του Γιουρόπα Λιγκ.

Εσύ γνωρίζεις ποια πραγματικά είναι τα κορυφαία online casino live στην Ελλάδα;

Έπειτα από την κλήρωση της 1ης Σεπτεμβρίου, οι τρεις ελληνικές ομάδες έμαθαν τους αντιπάλους τους για τη φάση ομίλων του UEL.

Η «Ένωση» έχει το πιο δύσκολο έργο, αφού θα βρει στον δρόμο της Άγιαξ, Μαρσέιγ και Μπράιτον, με την πρεμιέρα της να παίζεται στην έδρα της τελευταίας.

Το «τριφύλλι» θα τεθεί αντιμέτωπο με τις Βιγιαρεάλ, Ρεν και Μακάμπι Χάιφα, ενώ ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την πρόκριση κόντρα στις Γουέστ Χαμ, Φράιμπουργκ και Μπάτσκα Τόπολα.

Οι «πράσινοι» ξεκινάνε τις υποχρεώσεις τους υποδεχόμενοι τη Βιγιαρεάλ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Φράιμπουργκ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε περισσότερα στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement