Connect with us

Ελλάδα

Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης-Επικράτησημε 56% στο 75% των ψήφων

Published

on

Σαφή και ξεκάθαρη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη δείχνουν όλες οι μέχρι στιγμής πληροφορίες.

Ο  νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Στέφανος Κασσελάκης με διαφορά μάλιστα πάνω από 10 μονάδες από την Έφη Αχτσιόγλου.

Περίπου μία ώρα αφού έκλεισαν οι κάλπες στην ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη κάνουν λόγο για καθαρή νίκη επί της Έφης Αχτσιόγλου με ποσοστό τουλάχιστον 55%.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του protothema.gr, με καταμετρημένο το πρώτο 10% των ψήφων, ο Στέφανος Κασσελάκης προηγείται της Έφης Αχτσιόγλου με 10%, με αποτέλεσμα να επικρατεί ευφορία στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη, με τα πρώτα αποτελέσματα να δίνουν την άνετη επικράτησή του, μετά από μια σκληρή εκλογική αναμέτρηση.

Οι μεγάλες διαφορές στην επαρχία και οι 42.000 νέοι ψηφοφόροι που εγγράφηκαν μέλη για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή έκαναν τη διαφορά, όπως προκύπτει από τις εισροές στα μικρά εκλογικά τμήματα που έχουν καταμετρηθεί.

Σε αυτό το πλαίσιο, δεν αποκλείεται η διαφορά μεταξύ των δύο υποψηφίων να είναι και διψήφια ή να κυμανθεί σε ποσοστά του πρώτου γύρου, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, υπερβαίνοντας κατά πολύ την προσδοκία του 50% συν ένα των ψήφων.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement