Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ: Φιλική επικράτηση και ενίσχυση στην γραμμή κρούσης

Published

on

 

Το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας έδωσε η γυναικεία ομάδα του Ικαρου Πετρωτού με αντίπαλο τον Ατρόμητο Ζαρουχλεϊκων όπου και νίκησε με το ευρύ 3-0.

Το συγκρότημα του Αντώνη Ζήκου ήταν σαφώς πιο έτοιμο και πήρε μια εύκολη νίκη με γκολ που σημείωσαν οι Κωστοπούλου (2) και Συρμή.

ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ (Α. Ζήκος):  Μ. Κρίκη, Βάτσικα, Γαρουφαλή, Παπακυριάζη, Θανόπουλου, Χ. Κρίκη, Κωστοπούλου, Συρμή, Μούκα, Ραϊκου και Σπηλιόπουλου.  Αγωνιστήκαν και οι, Τζούρα, Τσάμη, Φλάουερ, Χριστόπουλου και Ψάλτη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τ. Παναγιωτόπουλος): Πέττα, Καρατζάμ, Δαρβίρα, Κουραχάνη, Ακαρέπη, Φωτεινή, Μερτή, Γουρδούπη, Καμπούρη, Μπουκουτού και Ζωγόπουλου. Αγωνίστηκαν και οι Λεμπέση, Γκαραλιάκου, Μπούντα, Αθανασίου, Δουκλιά, Θοδωρή.

ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΜΕ ΠΟΥΡΝΙΑ 

Στα μεταγραφικά τώρα ο Ικαρος Πετρωτού ενισχύθηκε με την Τόνια Πουρνιά. Η 26χρονη επιθετικός πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής και αναμένεται να βοηθήσει στην γραμμή κρούσης το συγκρότημα του Αντώνη Ζήκου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: «Τόνια στην οικογένεια του Ικαρου Πετρωτού.  Σου ευχόμαστε μια χρόνια γεμάτη υγεία, προσωπικές επιτυχίες και πολλά γκολ»!

Ροή ειδήσεων

Advertisement