Connect with us

Στοίχημα

20 χρόνια αήττητος στη Λεωφόρο

Published

on

Το πρώτο Αθηναϊκό ντέρμπι της νέα σεζόν είναι προ των πυλών, ένα ντέρμπι που αναμένεται με ενδιαφέρον διότι οι δύο ομάδες που είναι σε πολύ κατάσταση, προέρχονται από μεγάλες νίκες στην Ευρώπη.  Αήττητος τα τελευταία 20 χρόνια από την ΑΕΚ στην Λεωφόρο στο πρωτάθλημα (στην κανονική διάρκεια) είναι ο Παναθηναϊκός που σε 11 αναμετρήσεις μετράει 6 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Σε παρόμοιο γεγονός, δηλαδή μετά από Ευρωπαϊκούς αγώνες οι ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες, συνέβη πριν 13 χρόνια (24/10/2010), με την ΑΕΚ να νικά στην έδρα της με 1-0.

Διαβάστε επίσης: Κριτική Fonbet 2023 Όσα πρέπει να γνωρίζεις

Οι απουσίες που διαβάζω πως υπάρχουν εκτιμώ δεν θα επηρεάσουν σε τίποτα. Αυτό διαπιστώθηκε περίτρανα στον αγώνα της ΑΕΚ στην Αγγλία, όπου παρά τα θέματα στα σέντερ μπακ, τάισε «γλαρόσουπα» τα Αγγλάκια.  Ούτε και ο ΠΑΟ είχε θέματα απέναντι στην μετριούμπα της Βιγιαρεάλ την οποία νίκησε εύκολα.

Τα τραγελαφικά που συνεχίζονται αμείωτα με την διαιτησία στη χώρα μας, έφεραν διαιτητή του ντέρμπι τον Ιταλό Σιμόνε Σότσα. Σκάλισα τα στατιστικά του και όσον αφορά την διαχείριση που κάνει με τις κάρτες την κρίνω λογική. Από 2-5 καρτούλες βγάζει από το τσεπάκι του αποφεύγοντας να εκνευρίζει τους συντελεστές του αγώνα που διαιτητεύει.

Εν κατακλείδι, εκτιμώ ότι η παράδοση των 20 ετών θα γράψει «21» χρόνια αήττητου ΠΑΟ. Οπότε αυτό το 1Χ θα το συνδυάσω με το Under 7,5 κάρτες αφού δεν νομίζω πως το βράδυ θα δούμε «πόλεμο».

Δείτε περισσότερα προγνωστικά για το αποψινό ντέρμπι στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement