Connect with us

Αθλητισμός

Παναχαϊκή: Γενική είσοδος 10 ευρώ με Παναθηναϊκό Β

Published

on

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και το πως μπορούν οι φίλαθλοι να προμηθευτούν εισιτήριο το οποίο κοστίζει δέκα ευρώ.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει:

«Σχετικά με τον αγώνα μεταξύ της Παναχαϊκής και του Παναθηναϊκού Β’ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (ώρα 16:00) από την ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνονται τα εξής:

Γενική είσοδος: Ορίζεται στην τιμή των 10€. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη Θύρα 2, στην Σκεπαστή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου (Πατρών Κλάους).

Έξω από τη Θύρα, θα λειτουργήσει εκδοτήριο από τις 13:30 το μεσημέρι του Σαββάτου.

Δωρεάν είσοδος: Άνεργοι, οι οποίοι έως την Παρασκευή (29/9) θα παραλάβουν το εισιτήριο τους από τα γραφεία της ομάδας, προσκομίζοντας κάρτα ανεργίας και αστυνομική ταυτότητα.

Παιδιά έως 15 ετών, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικο με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλου αποδεικτικού εγγράφου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  

Πάλι Σάββατο θα παίξει η Παναχαϊκή αυτή τη φορά όμως εντός έδρας, υποδεχόμενη (16:00) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο τον Παναθηναϊκό Β για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2.

Την ίδια μέρα και ώρα (16:00) ο Διαγόρας φιλοξενεί το Αιγάλεω. Αντίθετα την Κυριακή η Καλλιθέα (17:30) θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Β.

Η Ηλιούπολη αναμετράται εντός έδρας (16:00) με τον Ιωνικό. Η αυλαία θα κλείσει με δύο αγώνες τη Δευτέρα (2/10).

Συγκεκριμένα στις 15:30 θα αναμετρηθούν Χανιά-Τηλυκράτης Λευκάδας και μισή ώρα αργότερα (16:00) Καλαμάτα-Γιούχτας.

ΘΟΛΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ

Θολό εξακολουθεί να παραμένει το τοπίο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα 2, καθώς αυτό ξεκίνησε χωρίς να υπάρχει τηλεοπτική στέγη και όπως δείχνουν τα πράγματα έτσι θα συνεχιστεί.

Οι ομάδες μάλιστα από την πλευρά τους άνοιξαν θέμα για ένα υπόλοιπο περίπου 600.000 ευρώ από την περασμένη περίοδο το οποίο αφορά τα μπόνους κατάταξης που δεν έχουν δοθεί.

Παράλληλα, στο τραπέζι της συζήτησης έπεσε και η πρόθεση να υπάρξουν γίνουν συζητήσεις και με άλλα κανάλια ώστε να βρεθεί τηλεοπτικός πάροχος για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

U19: ΈΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟ 

Επίσης στην ίδια συνεδρίαση συζητήθηκαν και άλλα θέματα, που αφορούσαν την διοργανώτρια αρχή κι ένα εξ αυτών ήταν η έγκριση του συνοπτικού προγράμματος του μηνός Οκτωβρίου για τον Α και τον Β όμιλο του Πρωταθλήματος.

Παράλληλα εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος U19 με έναρξη των αγώνων την 12η Νοεμβρίου 2023.

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η Κ15

Στην τελική ευθεία της προετοιμασία τους μπαίνει η Κ15 της Παναχαϊκής, που απαρτίζεται από παιδιά γεννημένα το 2009 και 2010 η οποία και θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super league 1 για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η έναρξή του έχει προγραμματιστεί για τις 14-15/10 με την κλήρωση να πραγματοποιείται τις επόμενες ημέρες.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αναφέρει τον τρόπο, που πρέπει να εισέρχονται οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι-μη μέλη των Ενώσεων Συντακτών, ΠΣΑΤ-στα παιχνίδια της κοκκινόμαυρης ομάδας.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει:

«Οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που επιθυμούν να καλύπτουν τις εντός έδρας αναμετρήσεις της Παναχαϊκής για τη σεζόν 2023-24 θα πρέπει να απευθύνουν το σχετικό αίτημα εισόδου για έκδοση Διαπίστευσης προς την ΠΑΕ Παναχαϊκή έως την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 14:00 το μεσημέρι, στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]. Στο mail, παρακαλούμε να αναγράφεται όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, mail καθώς και το ΜΜΕ το οποίο εκπροσωπούν.

Του παραπάνω αιτήματος εξαιρούνται οι δημοσιογράφοι μέλη των Ενώσεων Συντακτών & του ΠΣΑΤ οι οποίοι θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της δημοσιογραφικής τους ταυτότητας».

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement