Connect with us

Ελλάδα

Ξέσπασε η κόρη του καρκινοπαθή που ξυλοκόπησαν σε βενζινάδικο – «Κανείς δεν τους κάνει τίποτα, πού είναι η δικαιοσύνη;»

Published

on

Ξέσπασε σε δηλώσεις που έκανε, η κόρη του καρκινοπαθή που ξυλοκόπησαν έξω από βενζινάδικο στη Λαμία, επειδή αρνήθηκε να βάλει δωρεάν βενζίνη στο όχημα ορισμένων ατόμων.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή Live News και ανέφερε πως οι δράστες είναι γνώριμοι των αρχών και μάλιστα είναι έξω με αναστολή. Επίσης, ανέφερε πως προκαλούν συνεχώς προβλήματα, ωστόσο κανείς δεν τους εμποδίζει κι ας γνωρίζουν

«Κατεβαίνουν τέσσερα άτομα και αρχίζουν να τον ξυλοκοπούν. Αυτό που ένοιαζε τον πατέρα μου ήταν να μην τον χτυπήσουν στο πρόσωπο γιατί ήταν καρκινοπαθής. Έκαναν στροφή, πήγαν από την άλλη πλευρά και έβριζαν και έκαναν την πρώτη απόπειρα να τον πατήσουν με το αμάξι», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι άνθρωποι αυτοί είναι ακόμα έξω. Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να τους δούμε μέσα; Να σημειωθεί πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν καταδικαστεί δύο φορές για ληστεία και καταστροφή περιουσιακών στοιχείων στην περιοχή. Ήταν με αναστολή έξω. Όλη η γειτονιά έχει πρόβλημα μαζί τους. Κανείς δεν τους κάνει τίποτα. Πού είναι η δικαιοσύνη εδώ; Ο πατέρας μου έχει δεχτεί πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και δεν έπρεπε να χτυπηθεί καθόλου το κεφάλι του λόγω της υγείας του και έτσι μπορεί να επιδεινωθεί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement