Connect with us

Ελλάδα

Κωνσταντοπούλου: Θετική στον κορωνοϊό η επικεφαλής της Πλέυσης Ελευθερίας

Published

on

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω επιστολής της με αποδέκτη τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα.

Στη συγκεκριμένη επιστολή η κυρία Κωνσταντοπούλου αναφέρει ότι δεν μπορεί να δώσει το παρών στη σημερινή συνεδρίαση ενώ ταυτόχρονα αφήνει αιχμές για μεθόδευση διορισμού του νέου ΕΣΡ καθώς και την αλλαγή των μελών στην ΑΔΑΕ.

«Ο προγραμματισμός Διάσκεψης για τόσο σοβαρά θέματα, όπως ο ορισμός μελών Ανεξαρτήτων Αρχών δεν επιτρέπεται να γίνεται αιφνιδιαστικά ούτε εσπευσμένα» σημειώνει μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι δεν μπορεί τέτοιου είδους αποφάσεις να λαμβάνονται την ώρα που η χώρα δοκιμάζεται σκληρά από τις πλημμύρες.

«Για τη σημερινή συνεδρίαση ούτε μας ενημερώσατε, ούτε και επιδιώξατε την άποψή μας. Ούτε και για τις υποψηφιότητες. Κάποια πρόσωπα είναι γνωστά, άλλα όχι. Και κάποια είναι γνωστά για την Κομματική Πορεία τους στη ΝΔ. Σε κάθε περίπτωση, τα πρόσωπα που προτείνετε, θα πρέπει να κληθούν σε ακρόαση από τη Διάσκεψη, η οποία πρέπει να δρα στο φως και όχι στο παρασκήνιο», συμπληρώνει η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Σχετικά με την υπόθεση της ΑΔΑΕ, κάνει λόγο για «απόπειρα χειραγώγησης των διαδικασιών ενώπιον των Ανεξάρτητων Αρχών και ιδίως των διαδικασιών ελέγχου της Κυβέρνησης για το Σκάνδαλο των Παρακολουθήσεων, μέσω του Πρωθυπουργικού Γραφείου και της ΕΥΠ, αλλά και για τα ζητήματα παρεμβάσεών της στη ελευθερία ενημέρωσης». Τέλος ζητάει να αναβληθούν οι σημερινές συνεδριάσεις.

Ροή ειδήσεων

Advertisement