Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στο πρόγραμμα Κασσελάκη και η Πάτρα-Φημολογία για επίσκεψη την προσεχή εβδομάδα

Published

on

Έναν ακριβώς μήνα πριν από την πρώτη επίσκεψη του στην Πάτρα, στις 5 Σεπτεμβρίου, μια φημολογία που αναπτύχθηκε χθες ήθελε τον Στέφανος Κασσελάκη να έρχεται ξανά στην αχαϊκή πρωτεύουσα, την ερχόμενη Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου περιφερειάρχη Κώστα Καρπέτα.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η Κουμουνδούρου,τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παρουσία του προέδρου.
Η φημολογία προέκυψε μετά από αίτημα που υπέβαλε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Κώστας Καρπέτας, στην Περιφέρεια να μην πραγματοποιηθεί την ημέρα εκείνη debate, μεταξύ των υποψηφίων, όπως είχε προγραμματιστεί.
Η ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
Η σύγκληση των οργάνων του κόμματος είναι σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η προτεραιότητα του προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, όπως και ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξη στο STAR.
Οι ίδιες πηγές γνωστοποίησαν ότι «την ερχόμενη εβδομάδα ο Στέφανος Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει προγραμματίσει και περιοδείες σε πόλεις της περιφέρειας, ανά την Ελλάδα», χωρίς να δίνουν λεπτομέρειες για το πρόγραμμα.
«Επόμενη συνεδρίαση οργάνου θα είναι αυτή της Πολιτικής Γραμματείας, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί ο άμεσος σχεδιασμός που έχει γίνει», καταλήγουν

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement