Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μεσολόγγι: Θρήνος στην κηδεία της 50χρονης Άννας που διαμελίστηκε από μηχανή κιμά σε κρεοπωλείο

Published

on

Οδύνη επικράτησε σήμερα το απόγευμα στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε για την 50χρονη Λουμιάνα-Άννα Μπατσεβάνι που βρήκε φρικτό θάνατο όταν κατακρεουργήθηκε από μηχανή κιμά στο κρεοπωλείο όπου εργαζόταν στο Μεσολόγγι.

Ειδικότερα, η αδικοχαμένη γυναίκα κηδεύτηκε σήμερα Κυριακή (01/10) στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ευηνοχωρίου στην Αιτωλοακαρνανία, στις 17.00 μ.μ., που έχασε την ζωή της στο τραγικό εργατικό δυστύχημα την περασμένη Παρασκευή.

1100_8453b75e-7a8b-43a4-96cd-3c085f525e4c

Η σορός της βρέθηκε για προσκύνημα στον ιερό ναό μισή ώρα νωρίτερα και στην εξόδιο τελετή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.

Η 50χρονη Άννα διέμενε εδώ και δύο χρόνια στην περιοχή με τα δύο της παιδιά, την 18χρονη κόρη και τον 10χρονο γιο της, από τότε δηλαδή που χώρισε με τον σύζυγό της και ήρθε στην Ελλάδα από την Αλβανία για ένα νέο ξεκίνημα.

Έναν μήνα δούλευε στο κρεοπωλείο η 50χρονη που διαμελίστηκε ενώ καθάριζε τη μηχανή

Σοκαρισμένη είναι το τοπική κοινωνία στο Μεσολόγγι με τον θάνατο της 50χρονης γυναίκας από την Αλβανία που διαμελίστηκε από κρεατομηχανή όταν πήγε να την καθαρίσει.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής (29/9), όταν η γυναίκα πήγε στο κρεοπωλείο επί της οδού Σταυροπούλου για να καθαρίσει το κατάστημα μαζί με την 18χρονη κόρη της.

Την ώρα που η 18χρονη καθάριζε την είσοδο του κρεοπωλείου άκουσε ουρλιαχτά από την κουζίνα και έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Τότε, είδε τη μητέρα της να έχει πιαστεί από τα μαλλιά στη μηχανή που κόβει το κρέας και να έχει γίνει κομμάτια. Η κοπέλα βγήκε στον δρόμο, άρχισε να καλεί σε βοήθεια και στο κατάστημα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να την απεγκλωβίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 50χρονη δούλευε έναν μήνα στο κρεοπωλείο όπου πήγαινε από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η γυναίκα έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τα δύο της παιδιά, την 18χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της εδώ και δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία, μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι διέμενε μαζί και με τη μητέρα της.

Παράλληλα, σύμφωνα με την οικογένεια της 50χρονης, η 18χρονη κόρη της είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση καθώς το δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια της. Το 10χρονο αγόρι δεν έχει καταλάβει ακόμη τι έχει συμβεί καθώς δεν γνωρίζει ότι η μητέρα του δεν είναι πια στη ζωή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το νοσοκομείο του Μεσολογγίου δεν υπάρχει ψυχολόγος και έτσι η οικογένεια κάλεσε ψυχολόγο προς υποστήριξη των δύο παιδιών.

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου

Για το τραγικό περιστατικό συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Ο πατέρας του συλληφθέντα, γνωστός κρεοπώλης του Μεσολογγίου, και η αδελφή του εκφράζουν την οδύνη τους για το θάνατο της 50χρονης χωρίς να έχουν ακόμα εικόνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

«Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα, πως μπορεί να έγινε αυτό που έγινε. Κρίμα για την κοπέλα. Μακάρι να μην συνέβαινε» είπε στο protothema.gr η αδελφή του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου μέσα στο οποίο άφησε την τελευταία της πνοή η άτυχη Άννα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement