Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Θανάσης Κανελλόπουλος: Τουρισμός 365 μέρες το χρόνο!

Published

on

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Κανελλόπουλος, συνεχίζοντας δυναμικά την προεκλογική του περιοδεία, επισκέφτηκε προχθές τη Δημοτική Ενότητας Αροανίας και μίλησε στα Τριπόταμα, όπου ανέπτυξε το πρόγραμμα και τις βασικές θέσεις του συνδυασμού του.

Ειδικότερα, ανέφερε πως είναι αναγκαίο ένα συγκροτημένο πρόγραμμα για να γίνει ο Δήμος πόλος έλξης επιχειρηματιών, δημιουργία υποδομών ώστε να υπάρχει τουρισμός 365 μέρες το έτος, ενίσχυση πρωτογενή τομέα (γεωργία και κτηνοτροφία), ανάδειξη και αξιοποίηση όλων των αρχαιολογικών χώρων του Δήμου, κοινωνικό πρόσωπο για καλύτερη ποιότητα ζωής σ’ όλο το Δήμο κ.α.).

Επίσης, επεσήμανε με έμφαση τα τοπικά προβλήματα για τα οποία διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι θα δώσει άμεση προτεραιότητα στην επίλυσή τους (όπως αξιοποίηση του κτιρίου του παλιού Δημαρχείου Αροανίας, ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Ψωφίδος, χάραξη μονοπατιών και ειδικών ορειβατικών διαδρομών με σκοπό την αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος, π.χ. χάραξη παραποτάμιου μονοπατιού στο βραχίονα του Ερυμάνθου από την Ιερά Μονή Πορετσού μέχρι τα Τριπόταμα).

Παρά τη βροχόπτωση, πλήθος κόσμου παρευρέθηκε, ο οποίος με τις επευφημίες και την ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν με τα χειροκροτήματά τους, εξέφρασαν την επιθυμία για την αλλαγή στο Δήμο.

Στο τέλος ο κόσμος ενθουσιασμένος χαιρέτησε προσωπικά τον κύριο Κανελλόπουλο δείχνοντας την απόφαση του να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει για την αλλαγή στο Δήμο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement