Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δήμος Καλαβρύτων: Ο Θανάσης Κανελλόπουλος, δεκτός με ενθουσιασμό σε όλες τις περιοχές, απόψε (8) η ομιλία σε συμπατριώτες του, στην Πάτρα

Published

on

Στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές της προσεχούς Κυριακής, τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά για τον υποψήφιο δήμαρχο Καλαβρύτων, Θανάση Κανελλόπουλο.

Ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Ενωτική Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή Ανάπτυξη και Ευημερία του Δήμου Καλαβρύτων», στις περιοδείες που πραγματοποιεί σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα και τις δημοτικές κοινότητες, γίνεται δεκτός με ενθουσιασμό από τους πολίτες, αναπτύσσοντας το πρόγραμμα και τις βασικές θέσεις του συνδυασμού του (όπως συγκροτημένο πρόγραμμα για να γίνει ο Δήμος πόλος έλξης επιχειρηματιών, δημιουργία υποδομών ώστε να υπάρχει τουρισμό 365 μέρες το έτος, ενίσχυση πρωτογενή τομέα (γεωργία και κτηνοτροφία), ανάδειξη και αξιοποίηση όλων των αρχαιολογικών χώρων του Δήμου, κοινωνικό πρόσωπο για καλύτερη ποιότητα ζωής σ’ όλο το Δήμο κ.α.).
Επίσης αναλύει τα τοπικά προβλήματα, για τα οποία ο ίδιος και οι συνεργάτες του, έχουν έτοιμες και εφαρμόσιμες λύσεις.
Ο κ. Κανελλόπουλος στις ομιλίες του, ασκεί κριτική στην σημερινή διοίκηση του δήμου με ευθύνη της οποίας τόσο τα Καλάβρυτα, όσο και οι άλλες περιοχές, έχουν εγκαταλειφθεί, η καθημερινότητα των πολιτών χειροτερεύει αντί να βελτιώνεται και οι πολίτες διακατέχονται από ένα αίσθημα ανασφάλειας.
«Ανασφάλεια, χαμηλή ποιότητα ζωής, απουσία πρασίνου, έλλειψη καθαριότητας και πολλά άλλα μικρά η μεγάλα συνθέτουν μια ζοφερή πραγματικότητα» σημειώνει χαρακτηριστικά.
«Οι πολίτες εξουθενωμένοι από το συνεχή και δύσκολο βιοποριστικό αγώνα τους, παρακολουθούν έκπληκτοι, αδρανείς και απογοητευμένοι τα δημοτικά δρώμενα, με την ελπίδα ότι οι δημιουργικές δυνάμεις της περιοχής, θα συνταχθούν στο μέτωπο, στο οποίο μετέχουν αυτοδιοικητικά στελέχη, αποφασισμένα να αξιοποιήσουν τα φυσικά πλεονεκτήματα και το ανθρώπινο δυναμικό, για να χτίσουν την επαρχία Καλαβρύτων, που ονειρεύονται και αξίζουν οι πολίτες της», συμπληρώνει.
Ο κ. Κανελλόπουλος, απευθύνει κάλεσμα συστράτευσης στις τάξεις της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας», προκειμένου «ο δήμος Καλαβρύτων να αλλάξει σελίδα».
Αναφέρει, πως στο κάλεσμα ανταποκρίνονται καθημερινά, νέοι άνθρωποι, έμπειρα στελέχη της αυτοδιοίκησης, στελέχη άλλων δημοτικών παρατάξεων που στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής, θα συμπορευθούν με την «Ενωτική Πρωτοβουλία», που δημιουργήθηκε με πυξίδα την αλήθεια και με όραμα, την ηθική, οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική και οργανωτική άνοδο του δήμου, αποβλέποντας σε ένα δήμο πρότυπο.
«Για εμάς υπάρχουν τρία βασικά θεμέλια για να υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας: ευθύνη, συνέπεια, αγάπη» τονίζει χαρακτηριστικά.
«Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε για όλους, χωρίς διακρίσεις. Να δώσουμε χώρο και προοπτική στους αγρότες και στους κτηνοτρόφους μας, κάνοντας τις ανάγκες τους πράξη. Να βοηθήσουμε και να οργανώσουμε τον αγροτουρισμό που κρατάει παραδόσεις και συνδέει την τουριστική διαμονή με την τοπική παραγωγή. Να δημιουργήσουμε ένα πρωτότυπο αγροτικό και τουριστικό Δήμο που θα μας κάνει περήφανους», επισημαίνει ο κ. Κανελλόπουλος

Σήμερα (8 μ.μ.) η ομιλία στην Πάτρα
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Κανελλόπουλος θα μιλήσει σήμερα σε συμπατριώτες του Καλαβρυτινούς που διαμένουν στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή, στο ξενοδοχείο «ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΕ» στην Αγίου Νικολάου 18 και Ρήγα Φεραίου.
Ο κ. Κανελλόπουλος αναμένεται να αναπτύξει τους βασικούς άξονες του προγράμματος του Συνδυασμού του, που αφορούν όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Καλαβρύτων και θα ζητήσει την συμπαράσταση τους, για «να γίνει η μεγάλη ανατροπή στο Δήμο Καλαβρύτων».

Ροή ειδήσεων

Advertisement