Connect with us

Παναχαϊκή

SUPER LEAGUE 2: Νίκες για τους διεκδικητές- Χέρι, χέρι στη κορυφή Χανιά και Καλαμάτα

Published

on

Δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκες οι δύο από τους τέσσερις διεκδικητές του τίτλου Χανιά και Καλαμάτα.

Η ομάδα της Κρήτης επικράτησε του Τηλυκράτη με το ευρύ 3-0  ενώ η Καλαμάτα με 3-1 επί του Γιούχτα.

«Πετάνε» τα Χανιά

Το 4/4 είναι γεγονός για τα Χανιά, καθώς μετά τις δύο νίκες στο Κύπελλο η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη διπλασίασε τις επιτυχίες της και στο πρωτάθλημα.

Τα Χανιά επιβεβαίωσαν ουσιαστικά τα προγνωστικά, καθώς θεωρούνταν εξ αρχής το φαβορί απέναντι στην ομάδα της Λευκάδας.

Το γρήγορο γκολ από τον Μάναλη με κοντινό σουτ στο 5ο λεπτό διευκόλυνε τα πράγματα, απαλλάσσοντας από πολύ νωρίς το όποιο άγχος των γηπεδούχων, οι οποίοι ωστόσο και στη συνέχεια του αγώνα κυριάρχησαν και θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει νωρίτερα από το σημείο που το πέτυχαν το 2-0.

Τελικά το δεύτερο γκολ ήρθε στο 51ο λεπτό από τον Λεμονή που σκόραρε με σουτ και δη για ένα ακόμα παιχνίδι, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα αυτή την περίοδο.

Τον επίλογο στον αγώνα έγραψε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Νίκολιτς στο 79’.

ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Νίκολιτς, Σέχου, Μαζουλουξής, Σερβιλάκης (70’ λ.τρ. Σιλά), Τσορνομάς, Τσέλιος (64’ Ντίας), Λεμονής, Μανουσάκης (46’ Κόλα), Μούλερ (46’ Ελευθεριάδης), Μάναλης (57’ Βουό).

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Γιαννιώτης, Ανδρέου, Κωστόπουλος, Τόσκα (72’ Ρίβας), Ζδράβος, Μπούμπας (80’ Σπανουδάκης), Τεγούσης, Νιφορόπουλος (56’ Μπελεβώνης) Κόκκορης (72’ Περιστέρης), Ζαμπού (80’ Γκουντρουμπής).

 

Ντούμπλαρε και η Καλαμάτα

Η Καλαμάτα μετά το «διπλό» που απέσπασε στην πρεμιέρα στο ΟΑΚΑ με 4-1 επί του Παναθηναϊκού Β επικράτησε και εντός έδρας του Γιούχτα με 3-1.

Η «Μαύρη Θύελλα» δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα όπου και νίκησε εύκολα χάρης στα τέρματα των Μπαράλες (32’), Πασά (49’) και Ακόστα (59’). Το γκολ της τιμής για τους Κρητικούς σημείωσε στο 90’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι ο Ροβίθης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Αμανατίδης): Μέντες, Ραπόσο, Αρίμπας, Παπατόλιος, Κωνσταντινόπουλος, Άλβες, Κάνιας, Τάτος, Ακόστα, Πασάς, Μπαράλες.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Σουργιάς): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Λιποράσε, Φαζός, Κόλα, Μάρτσι (60′ Γκίνης), Μπουτσάκης (66′ Βρεττός), Πολυχρονης (66′ Κίσσας), Νοικοκυράκης, Μπρους, Αλεξόπουλος (60′ Ροβίθης).

Συνοπτικά τ’ αποτελέσματα στον Β΄ όμιλο της Super League 2:

Διαγόρας-Αιγάλεω 2-1

Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός Β΄0-2

Ηλιούπολη-Ιωνικός 0-3

Athens Kallithea FC-Ολυμπιακός Β΄3-2

Χανιά-Τηλυκράτης  3-0

Καλαμάτα-Γιούχτας  3-1

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)

  1. Χανιά 6
  2. Καλαμάτα 6
  3. Athens Kallithea FC 4
  4. Γιούχτας 3
  5. Διαγόρας 3
  6. Ιωνικός 3
  7. Παναθηναϊκός Β΄ 3
  8. Τηλυκράτης 3
  9. Παναχαϊκή 1
  10. Ηλιούπολη 1
  11. Αιγάλεω 0
  12. Ολυμπιακός Β΄ -9

Ροή ειδήσεων

Advertisement