Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Βασίλης Αϊβαλής: Θα αγωνιστούμε να δικαιωθούν οι πρώην εργαζόμενοι της «Κοινωφελούς»

Published

on

«Θα σταθούμε στο πλευρό σας, γιατί ο αγώνας σας είναι δίκαιος». Αυτό δήλωσε στους πρώην εργαζόμενους της «Κοινωφελούς εργασίας» του 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής, σε συνάντηση που είχε μαζί τους, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι».

Οι πρώην εργαζόμενοι ζητούν μια λύση ώστε να παραταθεί για μικρό χρονικό διάστημα η εργασία τους, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα ένταξης σε προγράμματα ανέργων και να τύχουν των ευνοϊκών ρυθμίσεων της δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Παράλληλα ζήτησαν να υπάρξει στήριξη στο δικαστικό αγώνα τους, καθώς στο Λασίθι της Κρήτης εκδικάζεται η προσφυγή τους την 1η Νοεμβρίου.
Οι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι και εκ νέου υποψήφιοι με την παράταξη του Βασίλη Αϊβαλή, Φώτης Δημακόπουλος και Γιάννης Λάμπρου δεσμεύθηκαν να φέρουν το μείζον ζήτημα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αμέσως μετά τις εκλογές. Ώστε και οι 110 πρώην εργαζόμενοι να τύχουν της ίδιας μεταχείρισης με άλλους εργαζομένους της «Κοινωφελούς». «Δεν μπορεί να ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, όπως έχει πράξει μέχρι σήμερα η δημοτική αρχή», σημείωσαν χαρακτηριστικά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement