Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συνεχίζονται οι περιοδείες του Σπύρου Σκιαδαρέση

Published

on

Εντείνει τις επαφές του με τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα», Σπύρος Σκιαδαρέσης, έχοντας την ευκαιρία να ενημερώνει για τις θέσεις του συνδυασμού και παράλληλα, να καταγράφει τα ανταλλάσσει προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των τοπικών κοινωνιών.

«Κάθε γωνιά της Περιφέρειάς μας είναι και ένας μικρός θησαυρός. Άνθρωποι φιλόξενοι που επιχειρούν υπό αντίξοες συνθήκες και κρατούν ζωντανή την περιοχή μας, αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον. Εστιάζουμε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιοχής, αναδεικνύουμε τον φυσικό, αρχαιολογικό και θρησκευτικό πλούτο, βελτιώνοντας παράλληλα, τις συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων ακόμη και του πιο απομακρυσμένου χωριού και δίνουμε ώθηση στον πρωτογενή τομέα, μέσα από μία δέσμη μέτρων», ανέφερε ο κ. Σκιαδαρέσης.


Το πρωί της Κυριακής ο κ. Σκιαδαρέσης συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, περιόδευσε σε Τριπόταμα, Πάος, Δάφνη, Κλειτορία, ενώ το απόγευμα πολυμελής αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε», επισκέφθηκε χωριά της Δυτικής Αχαΐας και συγκεκριμένα, τα Λουσικά και το Μαζαράκι.
Το πρωί της Δευτέρας το πρόγραμμα των περιοδειών περιλάμβανε τη Ναύπακτο, εκεί όπου τόσο ο κ. Σκιαδαρέσης, όσο και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είχαν σειρά επαφών με τοπικούς φορείς, αλλά και κατοίκους. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος επισκέφθηκε το Δημαρχείο Ναυπάκτου, όπου συνάντησε τον Δήμαρχο Βασίλειο Γκίζα και Αντιδημάρχους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της πόλης και τους σχεδιασμούς της επόμενης ημέρας.
Στο Δημαρχείο είχε συνάντηση τυχαία και με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ανδρέα
Κωνσταντόπουλο, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία της Δομής ΑΜΕΑ «ΑΛΚΥΩΝΗ» όπου ενημερώθηκε αναλυτικά για το έργο και την προσφορά της δομής από την πρόεδρο κα Βασιλική Παναγοπούλου και τον Διευθυντή Γρηγόρη Παναγιωτόπουλο.
Ακολούθως επισκέφθηκε το Λιμενικό Σταθμό Ναυπάκτου, το Αστυνομικό Τμήμα και την Τροχαία Ναυπάκτου, όπου αντάλλαξε απόψεις και ενημερώθηκε από τους Διοικητές για την σημαντική προσπάθεια που καταβάλλουν για την ασφάλεια και την αστυνόμευση. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Ταχυδρομικό γραφείο και περπάτησε στα καταστήματα της πόλης ενώ συνομίλησε με δεκάδες πολίτες στην Πλατεία Φαρμάκη, στην πλατεία Αγίας Παρασκευής και στην παραλία του Γριμπόβου.
Επίσης, επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Ναυπάκτου όπου σε συνάντηση με τον Διοικητή κ. Χριστοβασίλη ευχαρίστησε όλο το προσωπικό της υπηρεσίας για την εγρήγορση και την αποτελεσματική διαχείριση και αντιμετώπιση των πυρκαγιών, αλλά και των ακραίων καιρικών φαινομένων εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής.
Τέλος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και συνομίλησε με την Διευθύντρια, το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και τα Κέντρα Υγείας της Ναυπακτίας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement