Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

O αγαπημένος μου αδελφός υποψήφιος!

Published

on

Του Νικολάου Γ. Σουγλέρη

Στις 8 Οκτωβρίου οι Πατρινοί θα ψηφίσουμε για το νέο μας Δήμαρχο.

Με μεγάλη χαρά και την δικαιολογημένη υπερηφάνεια του “μεγαλύτερου αδερφού” σας ανακοινώνω πως σε αυτές τις εκλογές συμμετέχει σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο αδερφός μου, Χρήστος Σουγλέρης, αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση που του έγινε από τον Κώστα Σβόλη υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων.
Ο Χρήστος αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να θέσει υποψηφιότητα καθώς σε αυτό συνηγόρησε όχι μόνο η εκτίμηση και η προσωπική φιλία που τον συνδέει με τον κ. Σβόλη αλλά και το μεγάλο πάθος του για τα κοινά και την κοινωνική προσφορά.
Ο Χρήστος από πολύ νέος εργάζεται σαν υπάλληλος στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”. Το ανήσυχο όμως πνεύμα του τον ώθησε να εμπλακεί δραστικότερα με την λειτουργία του ιδρύματος και να εκπροσωπήσει συνδικαλιστικά τους συναδέλφους του ενταγμένος πολιτικά στον χώρο της Ν.Δ.
Η κομματική του ένταξη όμως ποτέ δεν επηρέασε την κρίση του και ποτέ μα ποτέ δεν χαρίστηκε σε Υπουργό Υγείας ή σε βουλευτή οποιουδήποτε κόμματος.
Αντιστάθηκε σε πιέσεις και σκοπιμότητες και πάνω απ’ όλα πάντοτε έθετε αυστηρά το συμφέρον του νοσοκομείου και την βελτίωση των όρων λειτουργίας του και των συνθηκών εργασίας του προσωπικού, Και αυτό είναι κάτι που του το πιστώνουν όλοι οι συνάδελφοί του είτε ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο είτε όχι. Θα έλεγα χωρίς να θεωρώ πως υπερβάλλω πως ο Χρήστος έχει παντού μόνο φίλους. Είναι ένας αξιαγάπητος άνθρωπος, περιζήτητος στις παρέες με πολλούς και καλούς φίλους.
Έχει ευτυχήσει να έχει μία σπουδαία οικογένεια, καθώς με την σύζυγό του Μαρία έκαναν δύο άξια αγόρια και πρόσφατα έγιναν και παππούδες. Η μεγάλη αγάπη και χόμπι του Χρήστου πέρα από την ενασχόληση με τα κοινά είναι ο αθλητισμός. Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στα νιάτα του, εκμεταλλεύτηκε κατόπιν τις γνωριμίες του λόγω συνδικαλισμού και βοήθησε με πολλούς τρόπους το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής.
Νομίζω πως ο Χρήστος έχει μέσα του μεγάλο απόθεμα αγάπης για τον συνάνθρωπο και έχοντας ευαισθητοποιηθεί λόγω της εργασίας του στο Νοσοκομείο, θα μπορέσει, αν εκλεγεί, να προσφέρει πολλές προτάσεις για την αναβάθμιση της φροντίδας των ευπαθών και αδύναμων συμπολιτών μας και όχι μόνον. Και πάντα θα “τρέχει”, όπως πάντα έκανε, για να βοηθήσει τους αθλητικούς συλλόγους της Πάτρας και των περιχώρων.
Εάν, αγαπητοί μου αναγνώστες, ψηφίσετε τον συνδυασμό του κ. Κώστα Σβόλη σας παροτρύνω να δώσετε σταυρό προτίμησης στον αδερφό μου, Χρήστο Σουγλέρη.
Να είστε σίγουροι πως θα σας τιμήσει και δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ!!

Ροή ειδήσεων

Advertisement