Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Χρήστος Γούτος: «Είμαστε σύμμαχοι και φίλοι»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγιάλειας, με δήλωση του στη «Γ», στέκεται στην αμέριστη βοήθεια της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαϊας στον προεκλογικό του αγώνα

Published

on

Απέναντι σε όσους επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν την ήττα του στο Αίγιο ως αφορμή προκειμένου να… αφήσουν αιχμές κατά της κομματικής οργάνωσης της Αχαϊας της ΝΔ και ειδικότερα μάλιστα του προέδρου της Αντώνη Κουνάβη, είναι ο Χρήστος Γούτος.

Παρά την πικρία του για τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του απέναντι στο Δημήτρη Καλογερόπουλο η οποία μάλιστα αυτή τη φορά ήταν και οριακή, ο Χρήστος Γούτος τα τελευταία 24ωρα φαίνεται να αναδεικνύει πολιτικά αντανακλαστικά άξια αναφοράς.

Παρακολουθώντας τις «ρουκέτες» που εξαπολύονται προς την πλευρά της ΔΕΕΠ Αχαΐας από διάφορες «πολιτικές περιοχές» (στην Αχαΐα εξελέγησαν τέσσερις πρώην «πράσινοι» δήμαρχοι και ο Κ. Πελετίδης, απέναντι σε Κ. Σβόλη και άλλες επιλογές της ΝΔ) ο Χρήστος Γούτος παρενέβη στην «Γ», και επεσήμανε: «Οι εκλογές κλείνουν αλλά οι συμμαχίες πρέπει να διατηρούνται. Ειδικά ο Αντώνης Κουνάβης, εδώ στο Αίγιο, απέκτησε ένα φίλο στο πρόσωπό μου. Τον ευχαριστώ προσωπικά τόσο τον ίδιο όσο και συνεργάτες του για τον κοινό αγώνα που δώσαμε. Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, επειδή κατά τα προηγούμενα 24ωρα, προέβη σε δηλώσεις για τους βουλευτές που βρέθηκαν δίπλα μου, την κ. Αλεξοπούλου και τον κ. Φωτήλα, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ στην ηγεσία της οργάνωσης της Πάτρας» σχολιάζει.
Ο Αντώνης Κουνάβης έσπευσε από νωρίς την περασμένη Κυριακή 15 του μηνός, στο Αίγιο, στο εκλογικό κέντρο του Χρήστου Γούτου, στη μάχη του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Εκτός από τον Κ. Σβόλη, ο Αντώνης Κουνάβης «σήκωσε στην πλάτη» και το Αίγιο, παρά το γεγονός ότι κεντρικά, η ΝΔ επέλεξε να μη δώσει χρίσμα και στους δύο μεγάλους δήμους του νομού.
Ειδικότερα όσον αφορά την Αχαιή Υφυπουργό Μεταφορών πρέπει να σημειωθεί ότι παραμονές των δημοτικών εκλογών υπήρξε έντονη αντίδρασή της σ’ ένα επαναλαμβανόμενο αφήγημα που χρησιμοποιούσε η απέναντι πλευρά, της Δημοτικής αρχής, περί της μοναδικής… καταλληλότητας του δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου σε σχέση με την διεκδίκηση και εξασφάλιση σημαντικών έργων και κονδυλίων, από την παρούσα Κυβέρνηση για μεγάλα αναπτυξιακά έργα.
Από την πλευρά του ο κ. Φωτήλας βρέθηκε αρκετές φορές στην πόλη στο πλευρό του κ. Γούτου αλλά και σε συγκεντρώσεις του, ενώ είχε θέσει σε πλήρη κινητοποίηση και το πολιτικό του γραφείο στο Αίγιο.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement