Connect with us

Παναχαϊκή

Έγινε και αυτό από το τεχνικό δίδυμο

Published

on

Οι παίκτες της Παναχαϊκής μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό Β΄ πήραν διήμερο ρεπό λες και κέρδισαν…

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό έχει ολοκληρωθεί, η κοκκινόμαυρη ομάδα έχει νικήσει τους πράσινους και διά στόματος του προπονητή της Παναχαϊκής Στέφανο Φραντσιόζα, δίνεται στα αποδυτήρια το… μεγάλο «δώρο» στους παίκτες: «Έχετε δυο μέρες ρεπό να ξεκουραστείτε, ύστερα από την επιτυχία που κάνατε». Κάπως έτσι θα λειτουργούσε ένας τεχνικός που η ομάδα του έχει κερδίσει κι όχι όταν έχει ηττηθεί και μάλιστα με κάτω τα… χέρια.

Κι όμως ο Αμερικανοϊταλός τεχνικός, μη γνωρίζοντας την ελληνική πραγματικότητα και νομίζοντας ότι έχει να κάνει με παίκτες Ακαδημίας -που τους δίνουν πορτοκαλάδα ή λεμονάδα μετά τις ήττες σε φιλικά παιχνίδια- ενήργησε με τον δικό του τρόπο να… αποφορτίσει τους παίκτες του, δίνοντάς τους ρεπό και μάλιστα δύο ημερών. Και μερικοί τράβηξαν προς πρωτεύουσα μεριά κι άλλοι προς άλλη κατεύθυνση.

Κατά το κοινώς λεγόμενο τον Στέφανο Φραντσιόζα, αλλά και τον συνεργάτη του Πάρη Κωνσταντακόπουλο, δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου μα καθόλου, που… κάποιοι έξω από το γήπεδο «σκάνε» και πονούν, όταν η ομάδα χάνει, αντίθετα νομίζουν ότι έτσι πρέπει να λειτουργούν, προκειμένου να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

Δεν λέμε να… μπει στην διαδικασία να τιμωρήσει τους παίκτες, ύστερα από μια ήττα -είναι μέσα στο πρόγραμμα- αλλά δύο μέρες είναι πολλές για ξεκούραση, όταν μπροστά σου βλέπεις ότι έχεις μια ομάδα, που δεν   μπορεί να αλλάξει μια κάθετη πάσα. Τους… «μαντρώνεις» στο γήπεδο και τους εξηγείς τα κακώς κείμενα. Όμως είπαμε, ο Στέφανο Φραντσιόζα και ο Έλληνας συνεργάτης του είναι… άλλης πάστας προπονητές!

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement