Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Απόψε (20.30) η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου, Κώστα Σβόλη

Η «Πάτρα Ενωμένη» δίνει
ραντεβού στην πλατεία

Published

on

Ραντεβού στην πλατεία Γεωργίου δίνει απόψε στις 20.30 η «Πάτρα Ενωμένη» στην κεντρική προεκλογική ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Σβόλη.

Ο κ. Σβόλης στη διάρκεια της ομιλίας του αναμένεται να παρουσιάσει τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού για την επόμενη μέρα της Πάτρας, απαντώντας παράλληλα, και στο διακύβευμα των εκλογών.

Eπίσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος θα απευθύνει μαζικό κάλεσμα συμμετοχής στις κάλπες, ζητώντας τη στήριξη των Πατρινών «για να αλλάξουμε την πόλη μας, την πόλη που αγαπάμε».
Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί έξω από το εκλογικό κέντρο της παράταξης, ενώ αμέσως μετά την ομιλία του κ. Σβόλη θα ακολουθήσει συναυλία από το γνωστό συγκρότημα 15 50.
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ
Εξ άλλου, την περασμένη Κυριακή ο κ. Σβόλης μίλησε σε συγκέντρωση στο Άνω Καστρίτσι, μετά από πρωτοβουλία των υποψηφίων τοπικών συμβούλων. Ο υποψήφιος Δήμαρχος, μίλησε για το όραμά του για την πόλη, απευθύνοντας, ταυτόχρονα, προσκλητήριο σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής προτίμησης και ιδεολογικής αφετηρίας να στηρίξουν την προσπάθεια για αλλαγή σελίδας στη Δημοτική Αρχή.
«Η «Πάτρα Ενωμένη» δεν είναι μόνον το κέντρο της πόλης. Είναι κάθε γειτονιά και κάθε συνοικία, μέχρι τα όρια του Δήμου. Αυτό, άλλωστε, το έχουμε επισημάνει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν και συνεχίζουμε να το δείχνουμε και σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας», τόνισε.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement